You are here

Το κορυφαίο δίκτυο της Κύπρου συνεχίζει να βραβεύεται

22/02/2021 14:24

Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε σήμερα, όπου η επικοινωνία εξ αποστάσεως είναι πιο χρήσιμη από ποτέ, τα δίκτυα είναι αυτά που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσοι έχουν πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μπορούν να αισθάνονται άνετοι και σίγουροι ότι μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία όποτε το θελήσουν.

Οι τηλεπικοινωνίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας δοκιμάζονται σε μεγάλο βαθμό, σε διεθνές επίπεδο. Δεν χρειάζεται να ανατρέξει κάποιος στα στοιχεία που δημοσιεύουν οι πάροχοι παγκοσμίως που δείχνουν πόσο έντονη ήταν η κίνηση στα δίκτυα. Ειδικά οι μέρες του εγκλεισμού ήταν το απόλυτο crash test για τις δυνατότητες των δικτύων.

Η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η σταθερότητα είναι έννοιες που πολλές εταιρείες τις υπόσχονται στους καταναλωτές, αλλά λίγες είναι αυτές που τελικά καταφέρνουν να τις προσφέρουν. Λίγοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στα δεδομένα που έφερε η πανδημία και γι’ αυτή τους την προσπάθεια βραβεύτηκαν.

Οι πελάτες της Epic αισθάνονται δικαιωμένοι «εξαργυρώνοντας» τις ουσιαστικές επενδύσεις της εταιρείας στο δίκτυό της - ένα πρόγραμμα εκατομμυρίων ευρώ που απέφερε καρπούς και διεθνή αναγνώριση. Δεν είναι τυχαίο ότι η Epic μέσα σε εφτά μήνες έλαβε τέσσερεις διακρίσεις από διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων.

Το 2021 ξεκίνησε με την ανάδειξη της Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο». Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Epic παραλαμβάνει το βραβείο αυτό από τον διεθνή οργανισμό μετρήσεων Ookla®, αποδεικνύοντας ότι εδραιώνεται στην κορυφή των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Το δίκτυο της Epic όχι μόνο συγκέντρωσε ξανά την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τους ανταγωνιστές αλλά κατάφερε να αυξήσει αυτή την διαφορά, καταγράφοντας τις υψηλότερες ταχύτητες σε όλες τις επαρχίες. Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla ανέδειξε ξανά την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» ("Fastest Mobile Network in Cyprus") για την περίοδο από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, καταγράφοντας άνοδο σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογούνται για να δοθούν τα βραβεία.

Η Epic, απέσπασε παράλληλα δύο διακρίσεις από την ανεξάρτητη διεθνή εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων umlaut, ως το καλύτερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο ενώ ενδιάμεσα ήρθε και η πρώτη αναγνώριση από την Ookla τον Ιούνιο του 2020.

Η Epic, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αυξημένη κίνηση και τις πολλαπλάσιες ανάγκες που προέκυψαν στη δοκιμασία που, μέχρι σήμερα, περνά η υφήλιος. Oι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι το δίκτυο της Epic είναι το πιο γρήγορο, το πιο αξιόπιστο και το πιο γρήγορο στην κυπριακή αγορά.