You are here

ΚΟΤ: Επίσκεψη προέδρου στην Πάφο

14/08/2008 15:09
Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο ,στην περιοχή του Κάστρου και στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Πάνος Εγγλέζος και κα. Φοίβη Κατσούρη συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο της Πάφου κ. Σάββα Βέργα για μια ανασκόπηση της κατάστασης εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Εγγλέζος με την αντιπροσωπεία περπάτησε στην περιοχή που έσφυζε από ζωή και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τουρίστες που απολάμβαναν τις διακοπές τους ,οι οποίοι εξέφρασαν την χαρά τους και την ικανοποίηση τους για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στην Κύπρο , για την φιλοξενία των Κυπρίων και τις εμπειρίες τους κατά την παραμονή τους εδώ. Κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος ο κ. Εγγλέζος συνομίλησε επίσης με επιχειρηματίες Κέντρων Αναψυχής, καταστηματάρχες, οι οποίοι γενικά φάνηκαν ικανοποιημένοι από την φετινή τουριστική κίνηση.

Ο Δήμαρχος της Πάφου Σάββας Βέργας ξενάγησε επί τόπου τον Πρόεδρο και την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ στα νέα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στο παραλιακό μέτωπο και τους ενημέρωσε για την μέχρι τώρα πορεία υλοποίησης τους. Ο κ. Εγγλέζος εξέφρασε την ευαρέσκεια του προς τον Δήμαρχο της Πάφου και τόνισε ακόμη μια φορά ότι ο ΚΟΤ όπως πάντα είναι και θα παραμείνει συμπαραστάτης στις όλες προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τουρισμό για αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.