You are here

ΚΟΤ: «Κύπρος Πάμε Θάλασσα»

29/07/2010 15:39
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης του κοινού την περίοδο των Καλοκαιρινών διακοπών, όπου παρατηρείται μαζική έξοδος των Κυπρίων αλλά και περιηγητών, επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή, ιδιαίτερα ως προς τα ζητήματα ασφαλείας.

Για το σκοπό αυτό, ο Οργανισμός θέτει στην διάθεση όλων την ειδική έκδοση «Κύπρος Πάμε Θάλασσα» σε τρείς γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά. Την ειδική αυτή έκδοση το κοινό μπορεί να την βρει στα γραφεία Πληροφοριών του Οργανισμού σε όλες τις πόλεις, αλλά και να ενημερωθεί λεπτομερώς μέσω της ιστοσελίδας του ΚΟΤ www.visitcyprus.com ( Multimedia, eBrochures)

Στις πολύχρωμες σελίδες της έκδοσης θα πάρετε χρήσιμες συμβουλές, οδηγίες ασφάλειας για την παραλία, την θάλασσα (κολύμβηση, καταδύσεις) καθώς και για πιθανά απρόοπτα περιστατικά που μπορεί να συμβούν στην διάρκεια των διακοπών μας. Παρά το γεγονός ότι οι κυπριακές θάλασσες είναι ιδιαίτερα ασφαλείς, οι μικρές αυτές συμβουλές/οδηγίες σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες για την ανθρώπινη ζωή. π.χ μην προσπαθείτε να προλάβετε μπάλα ή κρεβατάκι της θάλασσας που παρασύρεται στο πέλαγος από τον δυνατό άνεμο.

Πάρτε αυτό το εύχρηστο εργαλείο μαζί στις διακοπές σας ,ένα «φίλο σύμβουλο» που σας προσφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, για να νοιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια όπου και να εκδράμετε.