You are here

Ktimatomesites.com: Η ιστοσελίδα ακινήτων των αδειούχων Κτηματομεσιτών

08/08/2022 10:30
  • Το νέο portal για ακίνητα με την σφραγίδα του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών

Με τη δυναμική νέα ιστοσελίδα για ακίνητα που διατίθενται από αδειούχους Κτηματομεσίτες, το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών κάνει ακόμα ένα βήμα προς την ψηφιακή εποχή. Στην  ιστοσελίδα ktimatomesites.com συγκεντρώνονται όλες οι τελευταίες καταχωρήσεις ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση αλλά και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά αλλά και τους εγγεγραμμένους και αδειούχους Κτηματομεσίτες.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για την αγορά ακινήτων της Κύπρου που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από αδειούχους κτηματομεσίτες, υπό την εποπτεία του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών. Απώτερος σκοπός είναι η ενίσχυση του ρόλου των εγγεγραμμένων κτηματομεσιτών και η πάταξη της παράνομης άσκησης του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη. Η πλατφόρμα παρέχει την δυνατότητα στον κάθε αδειούχο κτηματομεσίτη να αναρτά δωρεάν τα διαθέσιμα ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιο του. Με αυτό τον τρόπο δίδεται η δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό να ενημερώνεται και να απευθύνεται σε επαγγελματίες Κτηματομεσίτες οι οποίοι μπορούν να τον καθοδηγήσουν κατάλληλα για τις επόμενές του κινήσεις.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Μαρίνος Κυναιγείρου, σημείωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και περήφανοι με το νέο αυτό εργαλείο που έχουμε ετοιμάσει. Ανοίγουμε ένα αξιόπιστο παράθυρο προσφοράς υπηρεσιών του τομέα μας και με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την προσπάθεια των Κτηματομεσιτών σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το κοινό μπορεί να επιλέγει από μια πληθώρα ακινήτων που είναι διαθέσιμα, αποφεύγοντας παράλληλα οποιαδήποτε παράνομη και ζημιογόνα διαδικασία. Η νέα μας ιστοσελίδα αποτελεί πλέον το δυνατότερο και πιο αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια του Κύπριου κτηματομεσίτη αλλά και του ευρύτερου κοινού».

Περισσότερες πληροφορίες:

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

https://ktimatomesites.com/