You are here

Κυπριακές Αερογραμμές: SMS στο κινητό για τις πτήσεις

10/07/2009 14:57
Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία σε εφαρμογή

Αν διαθέτετε ηλεκτρονικό εισιτήριο των Κυπριακών Αερογραμμών, έχετε τώρα τη δυνατότητα να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας (cyprusair.com ) για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με SMS ή με e-mail ως υπενθύμιση για την ημέρα και ώρα αναχώρησής σας ή να ενημερώνεστε έγκαιρα σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης σας.

Η νέα αυτή ηλεκτρονική υπηρεσία, πέραν από την πιο πάνω ενημέρωση μπορεί να προσφέρει όταν το ζητήσετε και αρκετές άλλες πληροφορίες όπως για τον καιρό, για ταξιδιωτικούς οδηγούς και προβολή / εκτύπωση του δρομολογίου σας. Η υπηρεσία προσφέρεται από τις Κυπριακές Αερογραμμές σε συνεργασία με τη VirtuallyThere (Sabre).

Την πρώτη φορά δεν έχετε παρά να μπείτε στην ιστοσελίδα των ΚΑ και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ (όνομα, τηλέφωνο, email). Στη συνέχεια και κάθε φορά που θα ταξιδεύετε θα ενεργοποιείτε την τηλεειδοποίηση για το συγκεκριμένο ταξίδι. Επιλέγετε ειδοποίηση είτε με SMS είτε με e-mail ή και τα δύο μαζί. Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης εντός 24 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, θα λαμβάνετε έγκαιρα ειδοποίηση για οποιαδήποτε αλλαγή.