You are here

Λαική Ασφαλιστική: Στην Κορυφή με Ασφάλεια

07/03/2008 13:28
Με σύνθημα «Στην κορυφή με ασφάλεια» πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2008, στο ξενοδοχείο Elysium στη Πάφο, το Ετήσιο Παγκύπριο Συνέδριο της Λαϊκής Ασφαλιστικής που είχε ως θέμα «Στην κορυφή με ασφάλεια».

Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 260 άτομα, Αντιπρόσωποι, προσωπικό και στελέχη της Λαϊκής Ασφαλιστικής και της Marfin Laiki Bank. Την έναρξη του συνεδρίου κήρυξε με το χαιρετισμό του ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών Ομίλου κος Τάκης Φειδία, ο οποίος τόνισε ότι μέσα από το Συνέδριο η Εταιρεία έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει τα μηνύματα και το στρατηγικό της σχεδιασμό στο Δίκτυο πωλήσεών της τονίζοντας ότι η Λαϊκή Ασφαλιστική υπόσχεται νέες κατακτήσεις όχι μόνο στην Κυπριακή αλλά και στην Ελληνική αγορά. Ακολούθησε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Εταιρείας για το 2007, από το Γενικό Διευθυντή της Λαϊκής Ασφαλιστικής κ. Αντρέα Στυλιανού αποτελέσματα που εδραιώνουν περαιτέρω την πρωτιά της Λαϊκής Ασφαλιστικής μεταξύ των εταιρειών Γενικού Κλάδου.

Ακολούθησε το επιμορφωτικό μέρος του Συνεδρίου με παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς συνεργάτες και διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας.

Κορυφαίο γεγονός του Συνεδρίου αποτέλεσε η βραδιά βραβεύσεων των κορυφαίων Ασφαλιστών και Συνεργατών της Εταιρείας που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις το έτος 2007. Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στην παρουσία διευθυντικών στελεχών της Marfin Laiki Bank και της Λαϊκής Ασφαλιστικής.

Η απονομή των διπλωμάτων των Clubs, Silver, Gold και Platinum στους βραβευθέντες, που αποτελούν την ανώτατη διάκριση της Λαϊκής Ασφαλιστικής, έγινε από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ασφαλιστικής κ. Νεοκλή Λυσάνδρου. Tις βραβεύσεις ακολούθησε επίσημο δείπνο και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι της πρωινές ώρες.

Οι σύνεδροι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη φιλοξενία και για τη άρτια οργάνωση του Συνεδρίου, όσο και για τα επιμορφωτικά θέματα που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια του διημέρου του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο της Λαϊκής Ασφαλιστικής θα αποτελέσει μία νέα αφετηρία για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας της Εταιρείας που στοχεύει να διατηρηθεί «στην κορυφή με ασφάλεια».