You are here

Laiki eBank : 125.000 ιδιώτες και 14.000 επιχειρήσεις, κάνουν κλίκ μαζί της!

02/06/2008 15:52
Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής η Laiki eBank έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και έχει καταλάβει ηγετική θέση στην αγορά. Αυτό το επιβεβαιώνει η ραγδαία αύξηση στον αριθμό των συνδρομητών της, αλλά και o όγκος συναλλαγών που διεκπεραιώνονται μέσω της.

Ο σύγχρονος πελάτης έχει μεγάλες απαιτήσεις από την τράπεζά του και ακόμα μεγαλύτερες από την ποιότητα της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης που αυτή του προσφέρει. Θέλει μια τράπεζα στο σπίτι ή στο γραφείο του, που να του παρέχει μέσω του υπολογιστή του, μέσα από φιλική πλοήγηση και ασφάλεια, τις πλείστες τραπεζικές και χρηματιστηριακές υπηρεσίες, οποιαδήποτε μέρα και οποιαδήποτε ώρα, απ’ όπου και αν βρίσκεται.

Τώρα, η Laiki eBank πάει ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά: Δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν μεταφορές χρημάτων και εμβάσματα σε τράπεζες στην Κύπρο και στο εξωτερικό, άμεσα, γρήγορα, ασφαλισμένα και φθηνότερα! Με ανανεωμένη λειτουργικότητα, οι διεθνείς πληρωμές, αλλά και οι εγχώριες, εκτελούνται την ώρα που επιλέγει ο πελάτης, ακόμα και όταν η τράπεζα είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός κουμπιού η πληρωμή οδεύει αυτόματα προς τον προορισμό της και με χαμηλότερο κόστος για τον εντολοδόχο.

Η αυτοματοποίηση των διεθνών και εγχώριων πληρωμών δημιουργεί εξοικονόμηση για την Τράπεζα, την οποία η Laiki eBank επιστρέφει στον πελάτη της με τη μορφή χαμηλότερης τιμολόγησης.

Παράλληλα, ως μέτρο ενίσχυσης της ασφάλειας των χρηματικών συναλλαγών, βρίσκεται σε πιλοτική εφαρμογή η υιοθέτηση των Συσκευών Ασφαλείας “Security Tokens”. Η Συσκευή Ασφαλείας άρχισε ήδη να διανέμεται στους ιδιώτες συνδρομητές της Laiki eBank που εκτελούν χρηματικές συναλλαγές και η διανομή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Πληρωμές λοιπόν, άμεσα, εύκολα, γρήγορα και ασφαλισμένα. Αυτή είναι η Laiki eBank : Μια τράπεζα στο χέρι σας!