You are here

Λανσάρισμα της βραβευμένης διεθνούς ψηφιακής πλατφόρμας αγοραπωλησίας ακινήτων BIDX1 στην Κύπρο

10/09/2019 15:07

Μια νέα εποχή για τον τοπικό τομέα ακινήτων

Η BidX1, η διεθνής βραβευμένη εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων που φέρνει την επανάσταση στον τομέα των ακινήτων, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της στην Κύπρο, επεκτείνοντας τη διεθνή παρουσία και στη Μεσόγειο. Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, η καινοτόμος πλατφόρμα της BidX1 βελτιώνει την εμπειρία αγοράς και πώλησης ακινήτων, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια, προσβασιμότητα, μεγάλη εμβέλεια και αποδοτικότητα. Η πλατφόρμα επιτρέπει την αγοραπωλησία ακινήτων διαδικτυακά, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης, από οποιαδήποτε συσκευή, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, μέσω της διαδικασίας της πλειοδοσίας.

Η μέθοδος αγοραπωλησίας ακινήτων της BidX1 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής. Από την ίδρυση της εταιρείας στην Ιρλανδία το 2011 μέχρι και σήμερα, η BidX1 έχει πετύχει την πώληση ακινήτων συνολικής αξίας €1.5 δις, με ακίνητα αξίας περίπου €700 εκατομμυρίωννα έχουν πωληθεί μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Johnny Horgan Managing Director Europe, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη διεθνή μας επέκταση με το λανσάρισμα των εργασιών μας στην Κύπρο, εισάγοντας ένα νέο, πιο αποδοτικό, διαφανή και ασφαλή τρόπο αγοραπωλησίας ακινήτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την ψηφιακή πλατφόρμα της BidX1 εμπιστεύονται τραπεζικά ιδρύματα και εταιρείες ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων, που απαιτούν διαφάνεια και διασφάλιση της καλύτερης τιμής».

Η πρώτη δημοπρασία στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2019. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ποικιλία εμπορικών και οικιστικών ακινήτων και είναι διαθέσιμος στη σελίδα της BidX1. Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην πλατφόρμα, παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας.

Η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, και έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και αναλύσεις σχετικά με την αγορά και τις τάσεις του τομέα, χάρη στο προηγμένο σύστημα αναφοράς και εκθέσεων της πλατφόρμας. Η ομάδα αυτή βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων για πιθανούς αγοραστές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bidx1.com/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Σχετικά με την BidX1:

Η BidX1 είναι μια διεθνής βραβευμένη εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων, που αξιοποιεί την τεχνολογία για να βελτιώσει την εμπειρία αγοράς και πώλησης ακινήτων. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μία εξειδικευμένη, καινοτόμα, ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στον χρήστη να αγοράσει ή να πουλήσει ακίνητα διαδικτυακά, από οπουδήποτε στον κόσμο, σε οποιαδήποτε συσκευή, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, μέσω της διαδικασίας της πλειοδοσίας. Η πρώτη νομικά δεσμευτική ψηφιακή πώληση της BidX1 πραγματοποιήθηκε το 2015 στην Ιρλανδία, και σήμερα η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί σε άλλες αγορές. Το τοπικό γραφείο της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη Λευκωσία και παρέχει υπηρεσίες σε όλη τη χώρα. Η BidX1 έχει ως στόχο να φέρει την επανάσταση στον τοπικό τομέα ακινήτων, παρέχοντας ασυναγώνιστη προσβασιμότητα και ευκολία χρήσης μέσω της βραβευμένης ψηφιακής πλατφόρμας της που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και διαφάνεια.