You are here

Leptos Estates: Νέο γραφείο πωλήσεων στο Coral Beach Hotel & Resort

10/02/2020 11:42

Η Leptos Estates άνοιξε πρόσφατα ένα νέο Γραφείο Πληροφοριών και Πωλήσεων στο 5 αστέρων Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο. Το νέοαυτό γραφείο βρίσκεται στη περιοχή του λόμπι, απέναντι από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και τη Ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Το άνοιγμα του νέου γραφείου έρχεται σαν επιστέγαση της εξαιρετικής πορείας των πωλήσεων της Εταιρείας στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλιών, περιοχή η οποία έχει γίνει πόλος έλξης πολλών αγοραστών, επενδυτών αλλά και διασημοτήτων.

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του γραφείου έχουν ανακαινισθεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν την αρχιτεκτονική φιλοσοφία της εταιρείας σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό.

Το έμπειρο προσωπικό της Leptos Estates που απασχολείται στο γραφείο μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά και είναι έτοιμο να δώσει πληροφορίες για τις υφιστάμενες αλλά και τις νέες αναπτύξεις της Εταιρείας τόσο στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλιών αλλά γενικότερα της Κύπρου και των Ελληνικών νησιών.

Ο ΌμιλοςΛΕΠΤΟΣ με πάνω από 60 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας και δραστηριοτήτων, διαθέτει ένα εξαιρετικό και ποιοτικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερα από 350 κορυφαία έργα. Ο Όμιλος έχει δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο ιδιωτικών γραφείων σε κορυφαίες παγκόσμιες επιχειρηματικές πόλεις με συνεργάτες σε 75 χώρες σ’ ολόκληρη την υφήλιο.