You are here

Leptos Estates: Παραθεριστικές Κατοικίες στην Ελλάδα

30/06/2020 11:30

Σε “hot spot” στα πανέμορφα νησιά της Κρήτης, Πάρου και Σαντορίνης, αναμένεται να εξελιχθούν φέτος οι παραθεριστικές κατοικίες. Εξοχικές κατοικίες με ιδιαίτερη διακόσμηση, προσαρμοσμένες στο τοπίο, αρχιτεκτονικά διαμάντια, όλα εμπνευσμένα από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Εξοχικά σπίτια στη Σαντορίνη με θέα από την βεράντα που σου κόβει την ανάσα, ακριβώς δίπλα στις αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά. Οι κάτασπρες κατοικίες είναι μοναδικής ποιότητας και γούστου και αιγαιοπελαγίτικης μαγείας με μικρές πινελιές σε κάθε γωνιά.

Στην Κρήτη τα σπίτια σχεδιάστηκαν με σεβασμό στην παράδοση χρησιμοποιώντας γήινα υλικά. Θετικά για την ζήτηση εξοχικών κατοικιών από ντόπιους αλλά και ξένους αγοραστές και επενδυτές μπορεί να λειτουργήσει και η περαιτέρω ενίσχυση του νησιού ως κύριος παραθεριστικός προορισμός.

Ανάμεσα στις αμμώδεις παραλίες της Πάρου βρίσκονται κτισμένες με μεράκι μέσα στα πλαίσια της παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, όμορφες παραθεριστικές κατοικίες, με άνετους καθαρούς χώρους με καταπληκτική θέα σε ονειρεμένες τοποθεσίες για ηρεμία και γαλήνη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα γραφεία της Leptos Estates στην Ελλάδα.

(+30)2821020830 η στο email: [email protected]