You are here

“Leptos Kamares Festival 2009”

03/09/2009 17:15
Ο Όμιλος Εταιρειών Λεπτός σε συνεργασία με τις κοινότητες Τάλας και Κοίλης διοργανώνουν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου τις ετήσιες Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις «Leptos Kamares Festival 2009» που θα πραγματοποιηθούν στο Leptos Kamares Village στην περιοχή Τάλα – Κοίλη από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με εκδηλώσεις, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες με όλα τα έσοδα να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων, Τουρνουά Τένις, Αγώνα Δρόμου («Γύρος του Καμάρες»), Παιχνιδότοπο, Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου, Γιορτή Κρασιού και Μπύρας, Τόμπολα / Μπίνγκο, Κυπριακή και Διεθνή Μουσική.

Την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα κηρύξει ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κύριος Μιχάλης Πολυνείκης στις 12 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει Αγιασμός από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ.κ Γεώργιο.

Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δηλώσεις συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου και το Τουρνουά Τένις μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.LeptosEstates.com, να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 26 880 240 ή να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected].