You are here

Leptos Santorini Villas: Το στολίδι του Αιγαίου

09/08/2022 10:03

Φημισμένη για την ομορφιά του τοπίου της, η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη πολιτισμό, μύθους και θρύλους και ένα έθνος που είναι περήφανο για την πλούσια κληρονομιά και τις παραδόσεις του.

Η Σαντορίνη είναι το μεγαλύτερο νησί ενός μικρού, κυκλικού αρχιπελάγους στο νότιο Αιγαίο Πέλαγος, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την ελληνική ηπειρωτική χώρα. Με τη φήμη της για εκθαμβωτικά πανοράματα, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και τις παραλίες με ηφαιστειακή άμμο, η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο μοναδικούς προορισμούς στον κόσμο. Οι πολύχρωμοι βράχοι που ξεπροβάλλουν από την καταγάλανη θάλασσα, οι ψηλές κορυφές με τα λευκά σπιτάκια και η εντυπωσιακή καλντέρα, κάνουν τη Σαντορίνη να μοιάζει με ένα πραγματικό στολίδι.

Οι επαύλεις του Ομίλου Λεπτός στην Σαντορίνη βρίσκονται στην ανατολική ακτή του νησιού και μόλις λίγα μέτρα μακριά από μια πανέμορφη αμμώδες παραλία. Εδώ θα βρείτε μια παραδοσιακά εμπνευσμένη συλλογή από ανεξάρτητες επαύλεις 3 υπνοδωματίων,  εμπνευσμένες από την ελληνική νησιώτικη ζωή για την οποία φημίζεται αυτός ο Κυκλαδίτικος  προορισμός.

Οι επαύλεις αυτές ακολουθούν την κλασική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν λευκά και γαλάζια χρώματα στον εξωτερικό τους σχεδιασμό. Οι εσωτερικοί χώροι των επαύλεων διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι/τραπεζαρία, μεγάλες και πλήρως εξοπλισμένες ανοιχτές κουζίνες και φωτεινά υπνοδωμάτια. Με ιδιωτικές πισίνες και όμορφα διαμορφωμένους κήπους, οι επαύλεις στην Σαντορίνη αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία κατάλληλη για διαβίωση ή/και επένδυση όλο το χρόνο.

Εάν σκέφτεστε να μετακομίσετε μόνιμα στην Ελλάδα ή να αποκτήσετε μια εξοχική κατοικία σε έναν κοσμοπολίτικο παράδεισο, τότε η Σαντορίνη είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Το καλωσόρισμα από τους κατοίκους της Σαντορίνης θα είναι θερμό όπως και το υπέροχο κλίμα. Οι κάτοικοι της Σαντορίνης απολαμβάνουν τον ένδοξο ελληνικό ήλιο και αξιοποιούν στο έπακρο τις 320 ημέρες ηλιοφάνειας του χρόνου.

Στον ελεύθερο σας χρόνο, μπορείτε να εξερευνήσετε γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια που διασχίζουν την πόλη και περνούν από μικρές μπουτίκ κοσμημάτων, τοπικών χειροτεχνιών και μικρών θησαυρών. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακά πιατάκια και μεζέδες στα πολλά γοητευτικά και πολύχρωμα εστιατόρια και να ζήσετε μια πραγματική παραδοσιακή ελληνική γαστρονομική εμπειρία.

Με την Ελλάδα να προσφέρει ένα από τα ταχύτερα προγράμματα μετανάστευσης, ο Όμιλος Λεπτός μπορεί να σας καθοδηγήσει κατά την αναζήτηση του ιδανικού σας ακινήτου στην Ελλάδα και να σας βοηθήσει με την έκδοση της χρυσής ελληνικής βίζας μέσα σε μόλις δέκα ημέρες.

Η επένδυση σε μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία στην Ελλάδα, για πολλούς είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου καθώς θα σας αποφέρει υψηλά κέρδη κεφαλαίου ή αποδόσεις από ενοίκια. Πέραν αυτού θα σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από το χαμηλό κόστος ζωής, την δωρεάν κρατική υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση.