You are here

«Let’s put smart to work»: Συνέδριο της IBM για τις αναδυόμενες τεχνολογίες

18/06/2019 13:49

Οι κορυφαίες τεχνολογίες και οι απαιτούμενες ψηφιακές δεξιότητες θα πρωταγωνιστήσουν στο εν λόγω συνέδριο της ΙΒΜ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων παρουσίας της ΙΒΜ στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τη συμβολή τους στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε εκδήλωση με τίτλο «Let’s put smart to work» την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο Lemon Park, στην Λευκωσία.

Με βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη συνεχή αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας η IBM θα παρουσιάσει τις τεχνολογίες αιχμής που θα συνεισφέρουν στη δεύτερη φάση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και οι οποίες σε συνδυασμό με τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες μπορούν να προσδώσουν δυναμική στην εγχώρια οικονομία.

Η ΙΒΜ θα εστιάσει στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)- με την πλατφόρμα Watson, στο Blockchain και στους Κβαντικούς Υπολογιστές (Quantum Computing) και θα παρουσιάσει λύσεις Ιnternet of Things και Security. Παράλληλα, διακεκριμένοι ομιλητές τόσο από την ΙΒΜ όσο και από κορυφαίους οργανισμούς της χώρας θα ανταλλάξουν οπτικές και απόψεις για το πώς η ανάπτυξη και αξιοποίηση των ψηφιακών δεξιοτήτων και των καινοτόμων τεχνολογιών μπορεί να ενισχύσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας.

Η ΙΒΜ, η οποία φέτος συμπληρώνει 55 χρόνια παρουσίας στην αγορά της Κύπρου εξακολουθεί να συμβάλει καταλυτικάσε τεχνολογικό και επιχειρηματικό επίπεδο, ως μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στον τομέα της πληροφορικής και τεχνολογίας.