You are here

Το Lidl Αγίας Φυλάξεως γιόρτασε έναν χρόνο λειτουργίας και μοίρασε iPhones!

27/07/2021 11:31

Το Lidl Αγίας Φυλάξεως γιόρτασε έναν χρόνο λειτουργίας και μοίρασε iPhones!

Στη Lidl Κύπρου, όταν εμείς γιορτάζουμε, εσείς κερδίζετε! 

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, τρεις τυχεροί πελάτες που παρευρέθηκαν στους εορτασμούς για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Lidl Αγίας Φυλάξεως, παρέλαβαν από τον διευθυντή του καταστήματος, τα καινούρια τους iPhone 12.

Η γιορτή για τον ένα χρόνο λειτουργίας του 18ού καταστήματος της Lidl στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου με γιορτινή διάθεση, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις, από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.

Όλοι απόλαυσαν για καλωσόρισμα λαχταριστό παγωτό από το Lidl Vantastic -το φανταστικό βαν της Lidl Κύπρου- και κάθε μία ώρα τυχεροί καταναλωτές κέρδιζαν δωρεάν τα ψώνια τους!

Επίσης, όλοι οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα 3 Iphone 12! Το μόνο που είχαν να κάνουν για να συμμετέχουν στην κλήρωση, ήταν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους μέσω application, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μετά τα ταμεία του καταστήματος.

Το κατάστημά μας, επί της οδού Αγίας Φυλάξεως στην καρδιά της Λεμεσού, ως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας Lidl, στην Ευρώπη, σχεδιάστηκε, ώστε να προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία αγορών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους καταναλωτές.

Παρόλο που είναι το νεότερο κατάστημα της Lidl Κύπρου κατάφερε να βρεθεί σε ένα μόνο χρόνο ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε!

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy                    

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus