You are here

Lidl Wellness Camp: Επιστρέφει για δυο ημέρες γεμάτες «τροφή για σκέψη»!

24/09/2021 16:17

Η Lidl Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, προσφέροντας μία βιωματική εμπειρία γεμάτη γνώση για μία καλύτερη ζωή

H Lidl Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας και με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές, τους συνεργάτες της και το περιβάλλον, διοργανώνει το δεύτερο Lidl Wellness Camp στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021 στον Αγρό, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Μετά την περσινή, πρώτη διαδικτυακή wellness εμπειρία, το Lidl Wellness Camp επιστρέφει για να χαρίσει στο κοινό ένα ξεχωριστό διήμερο αφιερωμένο στην καλή υγεία, την ισορροπημένη διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος της διοργάνωσης είναι να επισημάνει την αξία του ευ ζην, δίνοντας κίνητρα για αυτοβελτίωση και εξέλιξη.

Οι συμμετέχοντες του δεύτερου Lidl Wellness Camp, θα απολαύσουν διαδραστικές ομιλίες, εργαστήρια, μαθήματα μαγειρικής, περιήγηση στη φύση, δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, γυμναστική στον κήπο και πολλά ακόμη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον τομέα της διατροφής, της άσκησης και της ψυχολογίας, οι οποίοι θα προτείνουν τρόπους, ώστε να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, μέσα από υπεύθυνες και ενσυνείδητες διατροφικές επιλογές.

Το Lidl Wellness Camp αποτελεί παράλληλα ένα γαστρονομικό ταξίδι από τη φύση στο πιάτο μας, μία γνωριμία με τα βιώσιμα προϊόντα της Lidl, προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διατήρησης της βιοποικιλότητας, υποστηρίζοντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.

Αν θέλεις και εσύ να μοιραστείς την εμπειρία του Lidl Wellness Camp με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δήλωσε συμμετοχή στη σελίδα της Lidl Food Academy www.lidlfoodacademy.com.cy και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δωρεάν διαμονή και διατροφή για μέχρι 4 άτομα, καθώς και συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του event. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19.

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus

www.lidl.com.cy

www.team.lidl.com.cy/

www.facebook.com/lidlcy                    

www.instagram.com/lidl_cyprus

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus