You are here

Life Changing Ideas από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Global training

02/10/2019 06:37

Μία καινοτόμα σειρά ομιλιών, που φιλοξενεί εμβληματικούς ομιλητές από τον διεθνή κόσμο του business.

Η σειρά ομιλιών Life Changing Ideas πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Λευκωσία, ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί και στη Λεμεσό, φέρνοντας κοντά εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσώπους κέντρων λήψεως αποφάσεων και άλλα άτομα από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, που έχουν ως κοινό τους στόχο την προσωπική τους ανάπτυξη και ανανέωση του τρόπου σκέψης τους. Οι ομιλίες επικεντρώνονται σε επίκαιρα θέματα που επηρεάζουν την επιχειρηματική κοινότητα και σκοπό έχουν την ώθηση για δημιουργία νέων ιδεών και για ανάληψη δράσης σε σχετικούς τομείς. Πρόκειται στην ουσία για μία σειρά ομιλιών που χρησιμεύει ως πλατφόρμα πρόσμιξης καινοτόμων ιδεών και έμπνευσης, για το διαφορετικό.

Φέτος, οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι και τον Μάιο του 2020.

Ομιλίες θα κάνουν μεταξύ άλλων ο καθηγητής Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του London Business School, Freek Vermeulen και ο CEO της Influence at Work και Visiting Professor of Behavioural Science του Columbia University Graduate School of Business, Steve Martin, για θέματα πειθούς.

Επίσης, για τη ψηφιακή μεταμόρφωση θα μιλήσει ο Καθηγητής Στρατηγικής του Antwerp Management School στο Βέλγιο, Jamie Anderson, ενώ για θέματα οικονομίας θα μιλήσει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου.

Για θέματα marketing θα κάνει ομιλία η εκπαιδεύτρια και coach Linda Plano, ενώ ο διεθνής coach, σύμβουλος, εκπαιδευτής και President of Other Markets της BTS Group Ισπανίας, Φίλιος Ανδρέου, θα αναπτύξει το ζήτημα των πωλήσεων.

Τέλος, για ζητήματα τεχνολογίας θα μιλήσει ο διευθυντής του Creative lab της Google, Steve Vranakis.

Οι ομιλίες απευθύνονται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές.

«Η Life Changing Ideas είναι μία καινοτόμα σειρά ομιλιών, που φιλοξενεί ζωντανά επί σκηνής εμβληματικούς ομιλητές από τον διεθνή κόσμο του business», δήλωσε η Συντονίστρια της σειράς Life Changing Ideas Μάρω Φτελλέχα.

«Οι σπουδαίοι αυτοί ομιλητές μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους πάνω στα πιο καυτά θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις σήμερα και εμπνέουν με τις ιδέες και τα παραδείγματα που αναπτύσσουν ενώπιον του κοινού», συνέχισε.

«Προ παντός, μας παρακινούν να σκεφτούμε έξυπνα και ανατρεπτικά, με σκοπό να αναλάβουμε δράση! Η συμμετοχή στις ομιλίες αυτές είναι μια εμπειρία. Όχι μόνο παρακολουθείς τους πιο έμπειρους και μεταδοτικούς ομιλητές, αλλά βρίσκεσαι μπροστά στις εξελίξεις του παγκόσμιου επιχειρείν, αφιερώνοντας ελάχιστο προσωπικό χρόνο. Είναι ιδανικό για όσους έχουν πίεση χρόνου και αποζητούν να ανανεώσουν τη σκέψη τους με νέες ιδέες», κατέληξε.

Μέγας χορηγός της σειράς είναι η Ελληνική Τράπεζα.