You are here

Το Limassol Del Mar ανοίγει τις πόρτες του στους πρώτους ένοικους, με υπηρεσίες πέντε αστέρων!

13/01/2022 15:51

Το Limassol Del Mar, καλωσόρισε πρόσφατα τους πρώτους ένοικους στο εμβληματικό έργο  της Κύπρου, καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν ήδη παραλάβει τα κλειδιά των κατοικιών τους για άμεση εγκατάσταση. Από τον πανέμορφο διώροφο χώρο υποδοχής, μέχρι τη μοναδικής αισθητικής επίπλωση του οίκου Gianfranco Ferré Home, οι ένοικοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους κοινόχρηστους χώρους και να βιώσουν για πρώτη φορά την απόλυτη εξυπηρέτηση και επαγγελματική φροντίδα από το εξειδικευμένο προσωπικό.

Ένας από τους κύριους στόχους του αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar είναι ο συνδυασμός της αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής αρτιότητας, με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλων των πολυτελέστερων θέρετρων του κόσμου. Οι κορυφαίες προδιαγραφές του Limassol Del Mar χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους, από το νέο εμπορικό προορισμό διεθνούς εμβέλειας, έως τα εξατομικευμένα διαμερίσματα και τα ρετιρέ που είναι εμπνευσμένα από πολύτιμους λίθους με εσωτερικούς χώρους ιδιαίτερης σχεδίασης.

Στις υπερσύγχρονες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις 1.400τ.μ., , οι ένοικοι μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα απεριόριστης θέας, ή να κάνουν ηλιοθεραπεία ατενίζοντας τη μεσόγειο, να αθληθούν στο προηγμένο γυμναστήριο που προσφέρει ασύγκριτη πανοραμική οπτική, να επισκεφθούν τη σάουνα ή να αφεθούν σε μια σειρά από εξελιγμένες θεραπείες περιποίησης στο πολυτελές σπα.

Ο κ. Τάσσος Κοντός, Resident Manager του Limassol Del Mar, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους πρώτους μας ένοικους και έχουμε τη δυνατότητα να τους εξυπηρετήσουμε, καθώς ετοιμάζονται να εγκατασταθούν στο καινούργιο τους σπίτι. Στην ομάδα του Limassol Del  Mar, είμαστε αφοσιωμένοι να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τον τρόπο ζωής και τις ξεχωριστές τους ανάγκες . Γι΄αυτό φροντίζουμε ώστε να έχουν πάντα στη διάθεσή τους κορυφαίες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά και αποτέλεσαν το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής για αγορά κατοικίας στο παγκόσμιου κύρους αναπτυξιακό έργο Limassol Del Mar».

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες πέντε-αστέρων περιλαμβάνουν 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, τα στελέχη της οποίας είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες, από τη διευθέτηση ταξιδιωτικών εισιτηρίων, διαχείριση διαμερισμάτων μέχρι εργασίες καθαρισμού. Ταυτόχρονα η ομάδα των εξωτερικών χώρων είναι αρμόδια για τη φροντίδα των κήπων και της πισίνας, αλλά και για όλο το εύρος θεμάτων συντήρησης που αφορούν και τα διαμερίσματα.

Οι ένοικοι του Limassol Del Mar έχουν παράλληλα την ευκαιρία να απολαμβάνουν το νέο προορισμό αγορών, το Le Plaza Del Mar, που προσφέρει παγκοσμίου επιπέδου εμπορικές επιλογές και γαστρονομικές απολαύσεις, στο κατώφλι του σπιτιού τους. Η Λεμεσός διαθέτει μια ζωηρή εμπορική περιφέρεια, νυχτερινή ζωή και μια σειρά από καφετέριες, μπαρ και κέντρα διασκέδασης που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Με μαρίνες σκαφών αναψυχής που συναγωνίζονται τις καλύτερες της Ευρώπης, και δίπλα από ιστορικούς χώρους με φόντο την οροσειρά του Τροόδους, η πόλη φιλοξενεί ορισμένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

Τα χρονικά περιθώρια αγοράς κατοικίας στο Limassol Del Mar, στενεύουν, καθώς έχουν απομείνει μόνο εννέα (9) διαθέσιμα διαμερίσματα στο The Signature Collection και μόνο τέσσερα (4) συνολικά ρετιρέ. Ο Όμιλος Λεπτός και ο Όμιλος Ζαβός, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του έργου, μέσα από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία τους, εγγυώνται στους ενοίκους του The Signature Collection μια απαράμιλλη ποιότητα ζωής. Οι συγκεκριμένες κατοικίες παρέχουν μεγάλες ανέσεις, διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με απεριόριστη θέα  Οι κατοικίες του Penthouse Collection έχουν ιδιωτική πισίνα και εξαιρετική θέα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει εξατομικευμένη επίπλωση από τον ιταλικό οίκο Gianfranco Ferré Home, ο οποίος φημίζεται για τις διακεκριμένες συνεργασίες του με τα πλέον περιζήτητα έργα παγκόσμια.

Οι τιμές πώλησης διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου του Limassol Del Mar ξεκινούν από €1,177,000, ενώ κατοικίες που ανήκουν στο The Penthouse Collection ξεκινούν από €4,725,000. Για διευθετήσεις ιδιωτικής περιήγησης επισκεφθείτε το www.limassoldelmar.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 510 888.