You are here

Limassol Del Mar: Μεγάλη η ζήτηση για διαμερίσματα επιπλωμένα από τον Οίκο Gianfranco Ferré Home

12/10/2021 13:36

To Limassol Del Mar είναι το εβληματικό και πολυβραβευμένο αναπτυξιακό έργο διεθνών προδιαγραφών, σε μια από τις πιο ελκυστικές παραλιακές περιοχές της Λεμεσού. Με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων, αλλάζει τα δεδομένα στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση χώρων, μέσα από την αποκλειστική του συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Οίκο Gianfranco Ferré Home.

Για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους διαμέρισμα, αποκλειστικά επιπλωμένο από τον δημοφιλή Οίκο Gianfranco Ferré Home, ο χρόνος ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα. Τα διαμερίσματα του Signature Collection αναμένονται να ολοκληρωθούν στα τέλη του τρέχοντος έτους και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 15 κατοικίες διαθέσιμες προς πώληση. Η ζήτηση είναι μεγάλη για ένα έργο που εκπέμπει μοναδική πολυτέλεια, με υποδομές και υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου.

Οι ένοικοι του Signature Collection θα απολαμβάνουν την πανοραμική θέα, πέρα από την ακτογραμμή της Λεμεσού, από τα μεγάλα παράθυρα που οδηγούν στις πανέμορφα διαμορφωμένες βεράντες. Στα προς πώληση διαμερίσματα που απομένουν, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές από ένα μέχρι τέσσερα υπνοδωμάτια. Κάθε διαμέρισμα φέρει στην επίπλωσή του τη σφραγίδα του Ιταλικού Οίκου Gianfranco Ferré Home, που είναι διάσημος για τις συνεργασίες του με τις πιο ξακουστές αναπτύξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής, οι υφιστάμενοι αγοραστές στο Limassol Del Mar προέρχονται από χώρες της Ευρώπης, από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Μέση Ανατολή, οι οποίοι επένδυσαν σε ακίνητο, εξοχική κατοικία, ή μόνιμη κατοικία στο νησί. Κληθείς να σχολιάσει σχετικά, ο κ. Μιχάλης Ζαβός συν-ιδιοκτήτης του Limassol Del Mar ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που ακολουθούμε πιστά τα χρονικά πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου αυτό το φθινόπωρο. Τα διαμερίσματα του Signature Collection με επίπλωση από τον διάσημο ιταλικό Οίκο αποτελούν περιζήτητες επιλογές για το εύπορο και κοσμοπολίτικο επενδυτικό κοινό».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο κ. Παντελής Λεπτός, εκ μέρους του Ομίλου Λεπτός συν-ιδιοκτήτη του Limassol Del Mar, σημείωσε: «Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πολυτελή ακίνητα στη Λεμεσό και η απόκτηση ενός διαμερίσματος του Signature Collection, στο Limassol Del Mar, αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας. Αυτό το μοναδικό αναπτυξιακό έργο ξεχωρίζει για την απαράμιλλη ποιότητά του, αλλά και γιατί περικλείει την ομορφιά της Μεσογείου και την καρδιά της Λεμεσού. Είναι ξεκάθαρο πως αυτά τα διαμερίσματα αποτελούν μια ασύγκριτη επενδυτική επιλογή για τους διεθνείς αγοραστές ακινήτων».

Από τα 1,400τ.μ. υψηλών προδιαγραφών κοινόχρηστων χώρων, συμπεριλαμβανομένου ενός Bistro αποκλειστικής χρήσης από τους ενοίκους και ενός spa χαλάρωσης, όπου οι ένοικοι μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από αναζωογονητικές θεραπείες, μέχρι την πρόσβαση σε προσωπικό σοφέρ ή γυμναστή, υπάρχουν αναρίθμητες δυνατότητες για όσους επέλεξαν το Limassol Del Mar. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις συμπληρώνονται από τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία θυρωρού.

Το Le Plaza Del Mar θα αποτελέσει έναν ζωηρό προορισμό για ψώνια και φαγητό στη Λεμεσό, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Το Le Plaza Del Mar θα φιλοξενεί πολυτελείς μπουτίκ στο ισόγειό της,  ενώ παράλληλα κάτοικοι και φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν γαστρονομικές επιλογές και κοκτέιλ με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Οι ένοικοι του Limassol Del Mar θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαμβάνουν το νέο προορισμό αγορών, το Le Plaza Del Mar, που θα προσφέρει καταναλωτικές και γευστικές επιλογές παγκόσμιας κλάσης.

Και όλα αυτά στη Λεμεσό, την πόλη που γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη χρόνο με το χρόνο, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις υποδομές της, όπως η σύγχρονη μαρίνα και καζίνο. Την πόλη που ζει κάθε στιγμή, δημιουργώντας νέες ελκυστικές επιλογές και κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στις εμπορικές – καταναλωτικές δραστηριότητες, τη νυχτερινή διασκέδαση – ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, όπου φιλοξενεί ορισμένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassoldelmar.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 510 888.