You are here

Το Limassol Del Mar θα προσφέρει στους ένοικους υπηρεσίες 5-αστέρων κάνοντας τους να νιώθουν σαν το σπίτι τους

27/07/2021 13:30

Οι υπηρεσίες είναι κύρια παράμετρος στην απόφαση αγοράς κατοικίας για εύπορους επενδυτές, όπως αναφέρεται στην έκθεση «Wealth Report 2021» του Knight Frank όπου οι ένοικοι του Limassol Del Mar δεν θα μείνουν απογοητευμένοι.  Με την άφιξη τους στο Limassol Del Mar, οι ένοικοι θα καλωσορίζονται από το προσωπικό φιλοξενίας στο κυρίως lobby και θα μπορούν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους προσφέροντας τους αμέριστη προσοχή με τις υπηρεσίες που διαθέτει και είναι συνώνυμες με την εμπειρία που προσφέρουν πολυτελή ξενοδοχεία.

Από τα 1,400τ.μ. κοινόχρηστων χώρων υψηλών προδιαγραφών, οι ένοικοι μπορούν να χαλαρώνουν στη πισίνα infinity, να δοκιμάζουν το πλούσιο μενού στο εστιατόριο αποκλειστικά για ένοικους, να γυμνάζονται στο προηγμένο γυμναστήριο που προσφέρει ασύγκριτη πανοραμική θέα πριν επισκεφθούν τη σάουνα ή να ενδώσουν σε μια σειρά από προσεγμένες θεραπείες στο υπερπολυτελές σπα.

O κ Τάσσος Κοντός, Resident Manager του Limassol Del Mar ανέφερε: «Έχουμε σχεδιάσει και δημιουργήσει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες στο Limassol Del Mar. Οι ένοικοί μας επιθυμούν ένα ασφαλές καταφύγιο, καθώς ο πολυάσχολος τρόπος ζωής τους θα απαιτεί την αμέριστη προσοχή μας.  Διασφαλίζουμε λοιπόν, ότι ο κάθε ιδιοκτήτης θα τυγχάνει προσωπικής εξυπηρέτησης σε μια σειρά από υπηρεσίες που θα τον κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του».

Οι προηγμένες εγκαταστάσεις του Limassol Del Mar θα συνοδεύονται από 5-αστέρων υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων υπηρεσίες θυρωρού επί 24ώρου βάσης, ο οποίος επίσης θα αναλαμβάνει τη διαχείριση όλων των αιτημάτων των ενοίκων από την κράτηση ταξιδιωτικών εισιτηρίων, τη διαχείριση των διαμερισμάτων μέχρι τις υπηρεσίες καθαρισμού.

Η κα Ιωάννα Χριστοφή, Rooms Division Supervisor του Limassol Del Mar προσθέτει: «Για κάθε ιδιοκτήτη πολυτελούς κατοικίας, η αγορά ενός νέου σπιτιού δημιουργεί αυτόματα την ανάγκη για υπηρεσίες καθαριότητας. Στο Limassol Del Mar αναλαμβάνουμε τα πάντα εκ μέρους των ενοίκων μας, ούτως ώστε να μην ανησυχούν για τίποτα. Η ομάδα καθαρισμού 5-αστέρων που διαθέτουμε επιβεβαιώνει την υψηλής ποιότητας υπηρεσία που θα προσφέρεται».

Ενσωματωμένο με την προσφορά ενός ασυναγώνιστου τρόπου ζωής, το La Plaza Del Mar θα αποτελέσει έναν ζωηρό προορισμό για ψώνια και φαγητό στη Λεμεσό, τόσο για τους ενοίκους όσο και για τους επισκέπτες, φιλοξενώντας πολυτελείς μπουτίκ και μια σειρά από πολυτελή εστιατόρια και μπαρ.

Το Limassol Del Mar αναπτύσσεται από την εταιρεία Cypeir Properties που αποτελεί κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός. Οι τιμές των διαμερισμάτων ξεκινούν Studio από €660.000, 2-υπνοδωματίων από €1,655,000 και των διαμερισμάτων ‘The Signature Collection’ που περιλαμβάνουν επίπλωση του Οίκου Gianfranco Ferré Home από €1,820,000. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassoldelmar.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 510 888.