You are here

Louis Hotels: Καλοκαίρι Ξανά Μαζί με έκπτωση έως και 38%

30/06/2020 12:41

Με την πιο ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας, τις καλύτερες εγκαταστάσεις και καλοκαιρινή διάθεση, η Louis Hotels σας προσκαλεί να ζήσουμε Ξανά Μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στα πανέμορφα ξενοδοχεία της στην Πάφο, Πρωταρά, Λεμεσό και Πόλη Χρυσοχούς.

Τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της, η Louis Hotels υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της με τις καλύτερες προσφορές στους πιο όμορφους προορισμούς.

Οι λάτρεις του Πρωταρά μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα τετράστερων ξενοδοχείων και επαύλεων με κοινό τους σημείο την διακριτική πολυτέλεια και τις καλύτερες υπηρεσίες. Για οικογενειακές διακοπές επιλέξτε το Louis St. EliasResort στον Πρωταρά με το πανέμορφο περιβάλλον του, τα ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια και τις νεροτσουλήθρες που χαρίζουν ευτυχία σε μικρούς και μεγάλους. Το ξενοδοχείο επαναλειτουργεί στις 10 Ιουλίου.

Στο Louis Althea Beach, που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα Περνέρα, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν αυθεντική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις. To ξενοδοχείο διαθέτει δίχωρα οικογενειακά δωμάτια, πανέμορφους κήπους και είναι δομημένο με πρωτότυπη αρχιτεκτονική.

Τοποθετημένο στο Fig Tree Bay και με άμεση πρόσβαση στα κρυστάλλινα νερά, το Louis Nausicaa Beach,που υποδέχεται τους ενοίκους του από 26 Ιουνίου, απευθύνεται σε όσους θέλουν ξεκούραση και ιδιωτικότητα διαμένοντας σε ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία του νησιού! Το περιβάλλον του ξενοδοχείου που περιστοιχίζεται από μεγάλη έκταση κήπων και τον παραλιακό πεζόδρομο, εγγυάται το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Πέραν των πιο πάνω οι μονάδες της Louis Hotels, The King Jason Protaras (Fig Tree Bay) και Louis Infinity Blu (Περνέρα) αποτελούν τις πιο ιδανικές επιλογές και απευθύνονται μόνο σε ενήλικες. Τα δύο αυτά boutique ξενοδοχεία προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα και άμεση πρόσβαση στην αμμουδιά του Πρωταρά. Η ηρεμία, η ιδιωτικότητα, ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι πλούσιες γεύσεις και το όμορφο περιβάλλον είναι μόνο μερικά από αυτά που τα χαρακτηριστικά τους.

Εξαιρετική επιλογή είναι και η Πάφος. Μια βόλτα στο λιμανάκι ή μια επίσκεψη στο κάστρο της πόλης θα χαλαρώσουν το πνεύμα ενώ ένα ωραίο δείπνο δίπλα στην θάλασσα θα προσφέρει μοναδική απόλαυση. Το αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν που προσφέρει και στην Πάφο η Louis Hotels είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Για την πιο ξεκούραστη εμπειρία διαμονής, επιλέξτε το Louis Paphos Breeze. Τοποθετημένο στην παραλία της Χλώρακας στην Πάφο, το Louis Paphos Breeze αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις οικογένειες που θέλουν να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου δημιουργεί έναν προορισμό στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη μαγευτική θέα σε συνδυασμό με την κομψή διακόσμηση με βάση φυσικά υλικά και μια παλέτα χαλαρωτικών χρωμάτων εμπνευσμένα από τη θάλασσα. 

Στην Πάφο, το Louis Phaethon Beach προσφέρει ακόμα περισσότερα σε όσους το επιλέξουν. Το δημοφιλές ξενοδοχείο με την μεγάλη ανακαίνιση που δέχτηκε, φέρνει τις τελευταίες τάσεις στη φιλοξενία διατηρώντας αναλλοίωτο τον οικογενειακό του χαρακτήρα. Το υδροπάρκο και οι δραστηριότητες της ομάδας ψυχαγωγίας εγγυούνται αμέτρητες στιγμές διασκέδασης. Το αγαπημένο ξενοδοχείο επαναλειτουργεί την 1ηΙουλίου.

Τέλος στην Πάφο, η Louis Hotels προσφέρει ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία της Sofianna Resort & Spa και Louis Imperial Beach.

Με 3 μόνο κλικ στο www.louishotels.com κάντε την κράτησή σας τώρα και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και 38%!