You are here

Μάθε πως να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές χωρίς χρεώσεις

27/03/2023 06:00

Μπορεί οι τράπεζες να έχουν πλέον βάλει χρεώσεις για τις συναλλαγές στο ταμείο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το κοινό δεν μπορεί να βρει τρόπου να τις αποφύγει. Οι τραπεζικές συναλλαγές εξελίχθηκαν και οι τράπεζες δίνουν στους πελάτες τους πολλές επιλογές ώστε να τις κάνουν χωρίς χρεώσεις μέσα από τα εναλλακτικά κανάλια, γρήγορα και όποτε τους βολεύει.  

Η Ελληνική Τράπεζα, μέσω του Online Banking δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προβούν σε μια σειρά από βασικές συναλλαγές για τις καθημερινές τους ανάγκες χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Ενδεικτικά, από το Online Banking, μπορείς χωρίς καμία χρέωση να δεις και να εκτυπώσεις το IBAN του λογαριασμού σου, να πληρώσεις σε 17 κατηγορίες οργανισμών και πάνω από 1200 λογαριασμούς σε συνεργασία με την JCCSmart. Μπορείς ακόμη να ανακτήσεις το PIN σου ή να παγοποιήσεις προσωρινά τις κάρτες σου σε περίπτωση απώλειας. Μπορείς να παραγγείλεις βιβλιάρια επιταγών, να αιτηθείς άνοιγμα λογαριασμών, δανείων και ασφαλιστικών προϊόντων, αλλά και να δημιουργήσεις εικονικές κάρτες στο λεπτό για πιο ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές.

Μέσω του Online Banking μπορείς επίσης να μεταφέρεις μέχρι και €1000 σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών, εντελώς δωρεάν εντός ΕΕ.

Μέσω της απλής εφαρμογής του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App, μπορείς να αποστείλεις ή να λάβεις χρήματα εντός Ελληνικής Τράπεζας, από και προς αριθμούς κινητού τηλεφώνου, όπως θα έστελνες ένα μήνυμα SMS, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς χρέωση.

Μέσω των ΑΤΜ μπορείς να κάνεις δωρεάν αναλήψεις και καταθέσεις.

Ακόμα και αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό πλέον έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, αρκεί να έχεις χρεωστική κάρτα, συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας.

Μπορείς να αποκτήσεις λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας και χρεωστική κάρτα με μόνο €1,50 τον μήνα, ώστε να απολαμβάνεις όλες τις βασικές Τραπεζικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας οι οποίες εξυπηρετούν τις καθημερινές σου ανάγκες, χωρίς να ανησυχείς για οποιαδήποτε επιπρόσθετη χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.