You are here

Με ασφάλεια, οδηγούμε τη ζωή μας μπροστά

02/05/2020 06:00

Η επανεκκίνηση της ζωής μας ανοίγει νέες προκλήσεις για όλους, για την κοινωνία και την οικονομία του τόπου μας. Σε αυτή τη νέα εποχή κρατούμε ως πολύτιμα εφόδια την αφοσίωση και δύναμη ψυχής του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, αλλά και όλων εκείνων που, από διάφορα επαγγέλματα, συνέβαλαν και συμβάλουν ώστε να κερδηθεί ο μεγάλος αγώνας.

Στον Όμιλο Πηλακούτα, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα, με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό πέρα από τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας, εφαρμόζουμε, με προσήλωση, επιπρόσθετα μέτρα. Αναλυτικές πληροφορίες για το πως διασφαλίζουμε την προστασία της υγείας, όπως και τις αυστηρές διαδικασίες που εφαρμόζουμε, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.pilakoutasgroup.com.cy/covid-19

Και καθώς όλοι εισερχόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα, στον Όμιλο Πηλακούτα, σε συνεργασία με τις αυτοκινητοβιομηχανίες που αντιπροσωπεύουμε, έχουμε εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για δημοφιλή μοντέλα των αυτοκινήτων μας. Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου, σε όλη την Κυπρο, θα βρείτε πολλές επιλογές, σε τιμές που ξεχωρίζουν, για κάθε οικονομική δυνατότητα και κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Ταυτόχρονα, με απόλυτη προσήλωση στα μέτρα προστασίας της υγείας, οι χώροι των συνεργείων είναι στη διάθεσή σας  για οποιοδήποτε θέμα τεχνικής υποστήριξης και επισκευής.

Μία νέα εποχή ξεκινά. Μέρα με τη μέρα η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα θα γίνεται καλύτερη. Όλοι μαζί, με ασφάλεια, οδηγούμε τη ζωή μας μπροστά.