You are here

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Red Wolf Digital Group για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στα Cyprus Tourism Awards 2020

25/09/2020 12:20

H Red Wolf Digital Group συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με ακόμη δυο διακρίσεις, αυτή την φορά στα Cyprus Tourism Awards 2020, ανεβάζοντας τις συνολικές βραβεύσεις της εταιρείας στις είκοσι τέσσερις.

Στην τελετή απονομής των Cyprus Tourism Awards 2020, που διεξήχθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, η Red Wolf, με τη διοργάνωση  “Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας”, βραβεύτηκε με αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Travel Offering, Sports/Adventure, Golf Tourism και με χάλκινο μετάλλιο, στην κατηγορία του Sustainability CSR, Supporting Local Communities CSR Activities.

H Red Wolf, κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να προσελκύσει αθλητές από ογδόντα διαφορετικές χώρες μέσα από μια στοχευμένη και ολοκληρωμένη καμπάνια σε Κύπρο και εξωτερικό, παρατείνοντας έτσι την τουριστική περίοδο στην πόλη του Ζήνωνα και τον μήνα Νοέμβριο.

“Η νέα βράβευση μας στα Cyprus Tourism Awards 2020 είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και τη διοργάνωση μας, τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας, κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε Κύπρο και Ελλάδα, χάρη στην αφοσίωση την οποία επιδεικνύουμε σε κάθε συνεργάτη και σε κάθε εγχείρημά μας.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με μεράκι και πάθος για μεγαλύτερα έργα, αποτελώντας φάρο έμπνευσης και δημιουργίας”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντή της Red Wolf Digital Group, κ. Κώστας Ντάλτας.