You are here

Με ένα ακόμα μοναδικό συγκρότημα διαμερισμάτων ενισχύει την συλλογή της η Aristo Developers στην Πάφο

30/06/2022 09:35

Πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών, με μια εντυπωσιακή πορεία 40 χρόνων επιτυχημένης δραστηριοποίησης και άνω των 265 ολοκληρωμένων αναπτύξεων μεγάλης κλίμακας στο ενεργητικό της, η Aristo Developers είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο έργο του ομίλου «Galaxy Residences» στο Αναβαργός της Πάφου.  

Το μοναδικό σε σχεδιασμό έργο της Aristo Developers αποτελείται από δυο πενταόροφα συγκροτήματα διαμερισμάτων, 2 και 3 υπνοδωματίων ενεργειακής απόδοσης Α και Β+ που ξεχωρίζουν τόσο για τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους όσο και για τους λειτουργικούς ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, των υψηλών προδιαγραφών υλικά επενδύσεων και τους ειδικά διαμορφωμένους κοινόχρηστους χώρους με πισίνες και τοπιοτεχνημένους κήπους. Τα πλείστα διαμερίσματα απολαμβάνουν άπλετη θέα προς την θάλασσα και τους πράσινους λόφους τις Επαρχίας.  

Η εξαιρετική τοποθεσία του έργου προσφέρει άμεση πρόσβαση προς δημόσια σχολεία, το ιδιωτικό αγγλόφωνο International School of Paphos, το γραφικό κέντρο της πόλης και πολλούς άλλους χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας, ευεξίας και άθλησης.  

Με τον δυναμισμό και συνέπεια που διακρίνει την εταιρεία από την ίδρυση της, η Aristo Developers παραμένει ψηλά στην λίστα του κλάδου ανάπτυξης γης και ακινήτων στον οποίο δραστηριοποιείται, εξελίσσεται, επεκτείνοντας το πλάνο στρατηγικής της ανάπτυξης με τον σχεδιασμό νέων μεγαλεπήβολων έργων, ενισχύοντας την οικονομία της χώρας, με σεβασμό στο περιβάλλον και ουσιαστική προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, χτίζοντας εμπειρίες ποιοτικής διαβίωσης για την πολυεθνική πελατεία της.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο: 

Tel: +35726841800 

Ή να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://www.aristodevelopers.com/apartments-for-sale-in-paphos/

Για να δείτε το βιντεο του έργου, μπορείτε να ακολουθήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Galaxy Residences | Official Video