You are here

Με καρδιές ΑΛΜΑ και πολλή αγάπη στολίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελληνικής Τράπεζας

23/11/2022 09:35
  • Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού, ενισχύοντας το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα»

Με παιδικές φωνούλες, τραγούδια και χΡώμα γέμισε το Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για τα παιδιά του προσωπικού, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τράπεζας και στηρίζοντας το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα», που αποτελεί το πρόγραμμα της Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

Η Ελληνική Τράπεζα, στηρίζοντας το ΚΑΔΠ, προμηθεύτηκε τις κεραμικές καρδιές που δημιούργησε το «νερό και χΡώμα» και διακοσμητικά υλικά σε ένα κουτάκι και μετάτρεψε το αίθριο του Κτηρίου Διοίκησης σε έναν χώρο δημιουργικής απόλαυσης.

Για περισσότερες από δύο ώρες τα μέλη του προσωπικού με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν, να χρωματίσουν και να δημιουργήσουν τις δικές τους καρδιές ΑΛΜΑ, οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κτήριο. Το ξωτικό του Άγιου Βασίλη μοίρασε χαμόγελα στα παιδάκια, τα οποία διασκέδασαν με face painting, χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια, ζεστή σοκολάτα και πολύχρωμο, εντυπωσιακό μαλλί της γριάς.

Το προσωπικό αγκάλιασε την πρωτοβουλία, διακοσμώντας περισσότερες από 300 κεραμικές καρδιές με ενθουσιασμό, ευρηματικότητα και ομαδικό πνεύμα, συμμετέχοντας έτσι σε μια χριστουγεννιάτικη δράση που αφορά το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, αυτό της προσφοράς και της αγάπης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και  η Διοργανώτρια της πρωτοβουλίας «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ» του «νερό και χΡώμα» κα. Άντρη Αταλιώτη.