You are here

Με πολλές εκπλήξεις συνοδεύει η Τράπεζα Πειραιώς τη χορηγία της προς την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2008

06/06/2008 10:45

• Υποστήριξη με έξυπνα διαφημιστικά μηνύματα και δώρα
• Πρωτοποριακό σχέδιο δανείων για αγορά σκάφους
• Escalator 2 με ακόμα ψηλότερες αποδόσεις για τους καταθέτες
• Top account για παιδιά μέχρι 13 ετών



Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και της εύχεται κάθε επιτυχία στο Euro 2008, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει νέα πρωτότυπα προϊόντα στην αγορά της Κύπρου, μπαίνοντας βασικά και στον τομέα των χορηγήσεων - δανείων.

Τις νέες εξελίξεις που δείχνουν τη δυναμική είσοδο της Τράπεζας Πειραιώς στην Κυπριακή αγορά, ανέλυσαν σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο Γενικός Διευθυντής και ο Επικεφαλής Εργασιών Λιανικής Τραπεζικής της Τράπεζας, κ. κ. Μάριος Σαββίδης και Σάββας Θαλασσινός, αντίστοιχα.

Όπως ανάφεραν η Τράπεζα Πειραιώς θα συνδυάσει τη στήριξη της προς την Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2008, με δυναμικό τρόπο, έξυπνα διαφημιστικά μηνύματα και δώρα προς τους πελάτες της.

Από την πλευρά του ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε στη Μεγάλη Χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς προς την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και είπε ότι αυτή θα διαρκέσει από το 2008 μέχρι το 2012. Με το σλόγκαν "Ελλάδα δίπλα σου", είπε η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τη νέα οδύσσεια της Εθνικής στο Euro 2008.

Συνεχίζοντας ο κ. Σαββίδης ανάφερε ότι η Κύπρος λόγω των πολύ στενών δεσμών με την Ελλάδα συμμετέχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ποδοσφαίρου και της εύχεται κάθε επιτυχία.

Από την πλευρά του ο κ. Θαλασσινός παρουσίασε τα νέα προϊόντα που προσφέρει στην κυπριακή αγορά η Τράπεζα Πειραιώς καθώς και τα διαφημιστικά μηνύματα που τα συνοδεύουν.

Αφού μίλησε για τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί η Τράπεζα Πειραιώς (πολιτισμός, κοινωνική δράση, περιβαλλοντική συνείδηση, αθλητισμός κλπ) αναφέρθηκε στη Μεγάλη Χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας στο Euro 2008 και είπε ότι στα πλαίσια αυτού του γεγονότος έχουν ετοιμαστεί και θα παρουσιαστούν τρεις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις αυτές, θα βρίσκονται μέσα στο αθλητικό πνεύμα και θα στηρίζουν την όλη χορηγία προς την Εθνική Ελλάδας. Η μια διαφήμιση θα είναι υποστηρικτική και οι άλλες δύο προϊοντικές. Η υποστηρικτική διαφήμιση, η οποία αποτελεί και τον πυρήνα της καμπάνιας, παραπέμπει στον ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ χαρακτήρα της Πειραιώς, στην ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ που εκφράζει τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και στο ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, δηλαδή την ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΟΥ.

Όπως είπε ο κ. Θαλασσινός "εμείς στην Τράπεζα Πειραιώς ζούμε στον παλμό του ποδοσφαίρου με τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ψυχή οδηγό".

ΠΡΟΪΟΝ Εscalator

To πρώτο προϊόν που παρουσίασε η Τράπεζα Πειραιώς στην Κύπρο, το Escalator, εξελίσσεται και προσφέρει ακόμα πιο ψηλές αποδόσεις στους καταναλωτές. Μετά το "έτσι απλά" και το "έτσι απλά, πιο ψηλά", επέστρεψε το Escalator ως Escalator 2, προσφέροντας ακόμα ψηλότερες αποδόσεις στους καταθέτες. Συγκεκριμένα, το σχέδιο Escalator 2 προβλέπει ένα μήνα κατάθεση ανανεώσιμη μέχρι και 5 φορές καλύπτοντας μια περίοδο 6 μηνών. Κάθε φορά που ανανεώνεται προσφέρει και πιο ψηλό επιτόκιο φτάνοντας στο 5,5%. Το σημαντικό του σχεδίου είναι ότι στο τέλος κάθε μήνα ο καταθέτης μπορεί να ανανεώσει ή να αποσύρει μέρος ή το σύνολο της κατάθεσης του, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του, χωρίς καμιά επιβάρυνση. Η καμπάνια του Escalator 2 ξεκίνησε με έντυπη διαφήμιση και θα συνεχιστεί με τηλεοπτική.

Επιτέλους Yachting

Η Τράπεζα Πειραιώς πρωτοπορεί και εισερχόμενη στον τομέα των χορηγήσεων φέρνει στην κυπριακή αγορά το σχέδιο για αγορά σκάφους ή βάρκας. Το σχέδιο για το Yacht&sail αποτελεί κάτι ξεχωριστό για την Κύπρο, αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε παρόμοιο του. Στόχος της Τράπεζας Πειραιώς είναι να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους μικρό ή μεγάλο πλωτό, βάρκα ή σκάφος.

ΤOP ACCOUNT

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των προϊόντων ο κ. Θαλασσινός αναφέρθηκε στο νέο προϊόν με τίτλο Top Account, το οποίο ισχύει εδώ και λίγες μέρες και απευθύνεται στα παιδιά μέχρι 13 ετών.

Το σχέδιο αυτό, προσφέρει υψηλές αποδόσεις στον τομέα του, ενώ κατά τη διάρκεια του Euro 2008, όσα παιδιά ενταχθούν στο σχέδιο θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ως δώρο τη φανέλα "ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ" στα χρώματα της Εθνικής Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και μέχρι €100 bonus.