You are here

Με την υπογραφή της LandasColour το νέο Instagrammable spot του Skinny Fox

20/12/2022 12:07

Η LandasColour δημιούργησε ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία του ανανεωμένου Skinny Fox στη Λευκωσία, και έχει ήδη κατακλύσει το social media feed των θαμώνων του αγαπημένου εστιατορίου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό neon light sign, στην υπέροχα φωτισμένη σκάλα, που απεικονίζει τα γνωστά χείλη των Rolling Stones. Το νέο signature spot εντός του Skinny Fox αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς και μια ιδιαίτερη προσθήκη στο ντιζάιν του εστιατορίου, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η χρήση των neon lights αποτελεί τάση τα τελευταία χρόνια στον εσωτερικό και εξωτερικό διάκοσμο των εστιατορίων, μπαρ, εμπορικών καταστημάτων και όχι μόνο, αφού προσδίδουν μια ξεχωριστή δημιουργική έκφραση, ενισχύοντας την αισθητική του κάθε χώρου και την ευρύτερη διακόσμηση. Πρόκειται για μια δημιουργική πινελιά που ελκύει αμέσως την προσοχή του κοινού, λόγω του έντονου φωτισμού και της ιδιαίτερης λάμψης τους.

Ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις στον χώρο των επιγραφών, η LandasColour έχει εμπλουτίσει το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων της με custom made neon sings, που από μόνα τους αποτελούν έργα τέχνης και δημιουργούν σημεία αναφοράς σε χώρους εστίασης, επιχειρήσεις αλλά και οικίες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 77 77 88 77 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.landascolour.com.