You are here

Mε Volvo S90 ενισχύθηκε η Κυβέρνηση

21/02/2020 14:45

Με σκανδιναβική ασφάλεια και πολυτέλεια  ενισχύθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (ΥΜΕΕ), καθότι η CTC AUTOMOTIVE LTD παρέδωσε στόλο από  Volvo S90 για χρήση από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Το κορυφαίο Volvo S90 sedan με κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας  χαρίζει μία διαισθητική διασύνδεση οθόνης αφής που συνδυάζει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, την πλοήγηση, τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο, όπως Spotify, Pandora και TuneIn. Η οθόνη αφής επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων.
Η ηγετική θέση της Volvo στον τομέα της ασφάλειας αυτοκινήτων επιβεβαιώνεται με το S90. Η τεχνολογίες Intellisafe και City Safety ανιχνεύουν πιθανούς κινδύνους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία ραντάρ και κάμερας και βοηθούν στην αποτροπή ατυχημάτων. Το Volvo S90 διαθέτει επίσης ανεπτυγμένα συστήματα βοήθησης οδήγησης όπως σύστημα ημιαυτόματης οδήγησης  Pilot Assist.