You are here

Mediterranean Beach Hotel: Γιορτάζει 30 χρόνια φιλοξενίας

29/09/2021 09:36

Ήταν Σεπτέμβριος του 1991 όταν  το δημοφιλές Mediterranean Beach Hotel, μέλος της Stademos Hotels – ένα ξενοδοχείο ορόσημο που αποτέλεσε τη βάση για την επέκταση της ξενοδοχειακής δραστηριότητας του Ομίλου - άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στους πελάτες του. Φέτος το Mediterranean, γιορτάζει 30 χρόνια φιλοξενίας, έχοντας κάνει πράξη το σλόγκαν του - «Όπου η φιλία ξεκινά» - αφού πελάτες, υπάλληλοι, συνεργάτες και διασημότητες από όλο τον κόσμο, διατηρούν έναν ισχυρό δεσμό με το ξενοδοχείο.

Ένα δεσμό που οφείλεται στην αφοσίωση και το ομαδικό πνεύμα, μέσα στο οποίο το Mediterranean ευδοκιμεί στις προκλήσεις με στόχο να προσφέρει στους πελάτες του το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους. Μέσα σε ένα φιλικό, φιλόξενο και ιδανικό περιβάλλον, στο οποίο οι άνθρωποί του αισθάνονται υπερήφανοι να ανήκουν.

Χτισμένο πάνω σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Λεμεσού με γαλάζια σημαία, το Mediterranean, ένα μέρος όπου οι άνθρωποι από ξένοι γίνονται φίλοι, και από απλοί πελάτες γίνονται οικογένεια, έχει γίνει συνώνυμο με την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, αποτελώντας σημείο αναφοράς στον τομέα της φιλοξενίας της Κύπρου, χάρη στα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών και ποιότητας που προσφέρει. Φυσικά, η ψυχή του Mediterranean είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί του, που φροντίζουν όχι μόνο να παρέχουν στους φιλοξενούμενους τους τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά το κυριότερο, να το κάνουν πάντα με χαμόγελο.

Λόγω της πανδημίας, το Mediterranean θα γιορτάσει την επέτειο των 30 χρόνων του την επόμενη χρονιά, προσδωκώντας σε καλύτερες μέρες για τον τουρισμό και την επαναφορά όλων μας στους κανονικούς ρυθμούς.

Άλλωστε, οι πιο δυνατοί δεσμοί φιλίας δημιουργούνται με το πρώτο χαμόγελο, και το Mediterranean ανυπομονεί να σας χαρίσει το μεγαλύτερο του χαμόγελο χωρίς μάσκες. Μέχρι τότε, συνεχίζει να σας υποδέχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές φιλοξενίας και υγιεινής, σε ένα μοναδικό χώρο λουσμένο στο φως και το μπλε της θάλασσας, με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, πέντε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, πολλαπλές επιλογές διαμονής, και φυσικά, ένα μοναδικό Spa που προωθεί την ευεξία και την ομορφιά.

Λίγα λόγια για τη Stademos Hotels:

Η Stademos Hotels LTD ιδρύθηκε το 1989 ως οικογένεια ξενοδοχείων, με όραμα την ανάπτυξη, ιδιοκτησία και λειτουργία ξενοδοχείων παγκόσμιας κλάσης στην Κύπρο. Όπως σε κάθε οικογένεια, έτσι και κάθε ξενοδοχείο στον όμιλο Stademos έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Σήμερα, ο όμιλος κατέχει και διαχειρίζεται τρεις από τους πιο εμβληματικούς και δημοφιλείς ξενοδοχειακούς προορισμούς στο νησί, όπως το πολυτελές AMARA 5 αστέρων στη Λεμεσό, το αρχοντικό 5 αστέρων Elysium στην Πάφο και φυσικά, το δημοφιλές Mediterranean 4 αστέρων, επίσης στη Λεμεσό.