You are here

Μέρα Αιμοδοσίας από την DHL Express Κύπρου

16/05/2019 13:00

Εθελοντική αιμοδοσία οργάνωσε πρόσφατα η DHL Express Κύπρου με τη συμμετοχή υπαλλήλων της εταιρείας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η ανταπόκριση του προσωπικού ήταν άμεση και συγκινητική,αγκαλιάζοντας έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία. Δεκάδες εθελοντές – εκ των οποίων αρκετοί από αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αιμοδοσία – προσήλθαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αιμοδοσία στη Λάρνακα από όλες τις πόλεις, προσφέροντας έτσι στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ιατροί και νοσηλευτές καλωσόρισαν και ενημέρωσαν τους εθελοντές σχετικά με τη διαδικασία αλλά και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν μετά από αυτή.

Ο κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής της DHL Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Ως DHL Express Κύπρου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κέντρο αιμοδοσίας Λάρνακας, για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους μας που για ακόμα μια φορά έδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο. Με σύμμαχο τη θετική ανταπόκριση των εργαζομένων και φίλων μας σε κάθε κάλεσμά μας, έχουμε ως στόχο να ενισχύουμε χρόνο με το χρόνο τις κοινωφελείς μας δράσεις».