You are here

Το Merkur D. Nicolaou άνοιξε στη Λεμεσό.

05/03/2008 14:22
Τώρα έχεις Ό,τι Μπορείς να Φανταστείς!

Το Merkur ιδρύθηκε το 1896 στη Σλοβενία και από τότε αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη και διεθνές αλυσίδα καταστημάτων, με πάνω από 5,000 υπαλλήλους. Το όνομα Merkur αντιπροσωπεύει προϊόντα και υπηρεσίες με άριστη ποιότητα. Τα καταστήματα Merkur προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία ψωνίσματος και διαθέτουν συνολικά 80 καταστήματα στην Ευρώπη με παρουσία στον χώρο εδώ και 110 χρόνια.

Το πρώτο κατάστημα Merkur D.Nicolaou της γνωστής ευρωπαϊκής αλυσίδας Merkur, άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό, την 1η Μαρτίου και υπόσχετε μια διαφορετική εμπειρία στα ψώνια σας.
Το κατάστημα Merkur D. Nicolaou άνοιξε επίσημα για το κοινό σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια υπέροχη μέρα στο κατάστημα και να εκμεταλλευτούν πολλές προσφορές σε διάφορα προϊόντα. Επίσης, διασκέδασαν με ζωντανό Live Link και γνώρισαν τη μεγάλη τυχερή του ραδιοφωνικού διαγωνισμού κυρία Μαρία Ροδάκη, η οποία κέρδισε δωροκουπόνι αξίας €1000 για αγορές από το Merkur D. Nicolaou. Ακόμη, οι μικροί επισκέπτες διασκέδασαν με τους face painters και το τεράστιο φουσκωτό παιχνίδι που στήθηκε ειδικά γι’ αυτούς. Επίσης, όλοι οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές.

Επισκεφτείτε και εσείς σήμερα το Merkur D. Nicolaou και επιλέξτε μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων για το σπίτι και τον επαγγελματία. Στα δύο εξειδικευμένα τμήματα του, MERKURHOME (για το σπίτι) και το MERKURPROFI (για τους επαγγελματίες) βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σε είδη όπως: ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακό εξοπλισμό, έπιπλα κήπου, αξεσουάρ μπάνιου, είδη διακόσμησης, χρώματα, δομικά υλικά, ξυλεία, εργαλεία, βίδες, εξαρτήματα, προϊόντα DIY και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ψωνίστε με άνεση σε ένα χώρο 4500τ.μ. και εμπιστευτείτε το εξειδικευμένο του προσωπικό να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε.
Τώρα, ό,τι μπορείς να φανταστείς, θα το βρεις στο Merkur D. Nicolaou!