You are here

Μια μεγάλη γιορτή η φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων των Υπεραγορών Αλφαμέγα

27/11/2022 09:35

«Η χαρά των Χριστουγέννων» επέστρεψε για μικρούς και μεγάλους

Αντίστροφα για την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου μετρούν και επίσημα πλέον οι Υπεραγορές Αλφαμέγα. Οι γεμάτες χρώματα, παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, εκδηλώσεις φωταγώγησης χριστουγεννιάτικου δέντρου που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε πέντε καταστήματα της αλυσίδας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, σηματοδοτούν και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Παρέα με τον Άγιο Βασίλη και τους παραγωγούς του Mix FM σε πέντε ταυτόχρονα live links, τα καταστήματα Αλφαμέγα Έγκωμης, Λακατάμιας, Λάρνακας Κεντρικό, Καψάλου και Πάφου Αφροδίτη, υποδέχθηκαν το κοινό, σε μια γιορτή γεμάτη χαρά, ενθουσιασμό, μουσική, κεράσματα, εκπλήξεις και πυροτεχνήματα, προσφέροντας στους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, μια υπέροχη πρώτη γεύση από τα Χριστούγεννα.

Παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες μασκότ, face painting και, φυσικά, τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, κέντρισαν το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών, που αποτελούν, άλλωστε, τους απόλυτους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων. Από το εορταστικό μωσαϊκό των Υπεραγορών Αλφαμέγα δεν έλειψαν, όμως, και οι εκπλήξεις για τους μεγάλους, με λαχταριστά κεράσματα και δημιουργικές δραστηριότητες.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να στηρίξουν έμπρακτα την οργάνωση Hope For Children, κάνοντας επί τόπου δωρεές ή αγοράζοντας το Ημερολόγιο για το 2023, με τίτλο «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα».

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η στιγμή, κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση στην Έγκωμη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από τη γιγαντοοθόνη που βρισκόταν στη σημείο, πλάνα από τις φωταγωγήσεις των χριστουγεννιάτικων δέντρων στις αντίστοιχες εκδηλώσεις της εταιρείας σε  Λακατάμια, Λάρνακα, Κάψάλο και Πάφο.

Το εορταστικό κλίμα κορυφώθηκε, όταν προβλήθηκε, σε πρώτη προβολή, το φετινό χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σποτ των Υπεραγορών Αλφαμέγα, με σλόγκαν «Η Χαρά των Χριστουγέννων». Κάνοντας σκανταλιές και χορεύοντας υπό τους ήχους του αγαπημένου της χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, η μικρή πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού σποτ ξύπνησε  συναισθήματα αθωότητας και χαράς σε όλους τους παρευρισκόμενους, υπενθυμίζοντας ότι η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι πάντα πιο γλυκιά όταν τη μοιράζεσαι.

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/LWPmA0f0KZo

Στις Υπεραγορές Αλφαμέγα βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών. Ζήστε μαζί μας τη μαγεία των Χριστουγέννων!