You are here

Μια “Σχεδία” για όλους: Η ΚΕΑΝ δίπλα στο Κέντρο Στήριξης και Επανένταξης αστέγων του Δήμου Λεμεσού

25/01/2023 13:39

Πιστή στην εταιρική ευθύνη για κοινωνική προσφορά και υποστήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια, η ΚΕΑΝ καλύπτει τις ανάγκες του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης ΣΧΕΔΙΑ του Δήμου Λεμεσού σε μηνιαία βάση, προσφέροντας πακέτα με τρόφιμα, χυμούς και σνακ που με τη σειρά τους δίνονται στους ανθρώπους που επισκέπτονται το Κέντρο.

Το Κέντρο Στήριξης και Επανένταξης ΣΧΕΔΙΑ παρέχει υπηρεσίες πολυεπίπεδης υποστήριξης σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης. Προσφέρονται συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας (φαγητό, χώροι μπάνιου και ξεκούρασης). Ταυτόχρονα λειτουργεί 24ωρη γραμμή αναφορών και υλοποιούνται παρεμβάσεις στην κοινότητα (street work).

“ Σκοπός του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης ΣΧΕΔΙΑ δεν είναι μόνο να παρέχει τροφή και στέγη στους άστεγους συμπολίτες μας αλλά και η σταδιακή επανένταξή τους στην κοινωνία μέσω της απόκτησης δεξιοτήτων και ένταξης στην αγορά εργασίας και ότι άλλο χρειαστεί για τον καθένα ξεχωριστά. Η ΚΕΑΝ εκτιμά την προσπάθεια του Δήμου Λεμεσού για προσφορά μιας καλύτερης ποιότητας ζωής στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται, και βοηθάει με τον τρόπο της στην υλοποίηση αυτού του αξιέπαινου έργου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης και Επανένταξης ΣΧΕΔΙΑ. Η ΚΕΑΝ έχει αποδείξει διαχρονικά πως δεν είναι μια απλή επιχείρηση αλλά ένα ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με το πνεύμα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης να διακατέχει πάντα την εταιρική κουλτούρα μας” δήλωσε η Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ κα. Μαρία Οδυσσέως.