You are here

Mike Abrashoff: Ο πρώην Ναύαρχος του Αμερικανικού Στόλου και αυθεντία σε θέματα ηγεσίας έρχεται στην Κύπρο!

23/05/2019 12:52

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, 17:00, Hilton Park

Η Linkage μετά την περσινή και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του σεμιναρίου με κεντρικό ομιλητή τον Guru της καινοτομίας, Stephen Shapiro, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θεματική εκδήλωση, αυτή τη φορά με επίκεντρο την Ηγεσία. Φέτος, προσκεκλημένος είναι ο καταξιωμένος ομιλητής Mike Abrashoff, πρώην Κυβερνήτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Αμύνης. Ο Αμερικάνος χαρισματικός ομιλητής θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους σε μια συναρπαστική διαδρομή - σε χαρτογραφημένα από τον ίδιο νερά - με τίτλο: «It’s Your ship».

Η εκδήλωση με τον Mike Abrashoff θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Park, στη Λευκωσία την Τρίτη 2 Ιουλίου από τις 17:00 έως τις 20:00.

Ο Mike Abrashoff κατάφερε να κτίσει ένα μύθο γύρω από το όνομά του, αξιοποιώντας τα ηγετικά του προσόντα μέσα από την ουσιαστική συμβολή του σε μια από τις πιο αξιόλογες ιστορίες οργανωσιακού μετασχηματισμού και αλλαγής κουλτούρας της σύγχρονης εποχής. Σε ηλικία μόλις 36 ετών, έγινε ο νεότερος Αξιωματικός στον Στόλο του Ειρηνικού και κυβερνήτης σε ένα από τα χαμηλότερα βαθμολογούμενα πλοία του αμερικανικού στόλου με σοβαρά θέματα στους δείκτες απόδοσης, ηγεσίας και εργασιακού περιβάλλον. Όντας υπεύθυνος του καταδρομικού USS Benfold, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν πως το πλοίο μπορούσε να βελτιωθεί. Χάρη στην πρωτοποριακή του προσέγγιση και κάτω από τη δική του ηγεσία, σε λιγότερο από ένα χρόνο το πλοίο κατάφερε να ανελιχθεί πρώτο σε απόδοση με το ίδιο ακριβώς πλήρωμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ένα από τα τρία βιβλία που έχει εκδώσει με τίτλο “It’s Your Ship” - το οποίο έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα: «Δεν άλλαξα εγώ το πλοίο - το πλήρωμά μου το έκανε. Αυτό που έκανα, ήταν να επανεξετάσω το ηγετικό στυλ μου και να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που έκανε τους ανθρώπους μου να αισθανθούν ασφάλεια, δύναμη και υποστήριξη. Όταν με προσέγγιζαν με ένα πρόβλημα, τους έλεγα “Είναι δικό σας το πλοίο - πώς θα το διορθώσετε;”»

Η Ομιλία του Mike Abrashoff θα εστιάσει στο ΠΩΣ η ηγεσία μπορεί να δημιουργήσει εταιρική κουλτούρα που μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές αποδόσεις. Θα παρομοιάσει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Κύπρου με αυτήν του πλοίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι τη δουλειά την κάνει σε μεγάλο μέρος η κοινωνία και οι πολίτες της, όπως αντίστοιχα το πλήρωμα στο πλοίο. 

Χορηγοί: KPMG, P.M.TSERIOTIS

Περισσότερες λεπτομέρειες και αγορά εισιτηρίων στο: www.linkagecyprus.com  & στο 357-22030781