You are here

Minesol®: Η απόλυτη αντηλιακή προστασία από τη RοC®

19/05/2008 10:12
Καλοκαίρι σημαίνει τέλειο μαύρισμα. Αλλά για να αποκτηθεί αυτό, χρειάζεται σωστή και πλήρης προστασία σε σώμα και πρόσωπο.

Οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου και η υπερβολική έκθεση χωρίς αντηλιακό είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προκαλούν δερματοπάθειες όπως εγκαύματα και καρκίνο του δέρματος, ενώ συμβάλλουν ενεργά στην πρόωρη γήρανση.

H RoC®, πρωτοπόρος στα προϊόντα αντιγήρανσης και στην προστασία του δέρματος, δημιούργησε τη σειρά αντιηλιακών MINESOL® TRIPLE DEFENSE για σώμα και πρόσωπο. Η νέα πρωτοποριακή σειρά από τη RoC®, προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο, χάρη στην καινοτόμο μέθοδο MINESOL® TRIPLE DEFENSE που επιδρά σε 3 συμπληρωματικά επίπεδα:
1. Προστασία από UVB ακτινοβολία και ηλιακά εγκαύματα
2. Προστασία από UVA ακτινοβολία και πρόωρη γήρανση
3. Αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τις πιθανές αλλοιώσεις της επιδερμίδας*, χάρη στο ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης Feverfew PFE™.

Η σειρά αντηλιακής προστασίας MINESOL® TRIPLE DEFENSE για σώμα και πρόσωπο δημιουργήθηκε από τη RoC® για να σας χαρίσει φυσικό μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ενισχυμένη προστασία της επιδερμίδας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος και έχει απαλή σύνθεση που απορροφάται αμέσως.

RoC®. ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ™