You are here

Μοναδικές λύσεις για στέγαση φοιτητών στην Αθήνα από τη Cyfield

18/08/2022 09:37
  • Διαμερίσματα 1 και 2 υπνοδωματίων στις καλύτερες περιοχές

Εάν σπουδάζεις στην Αθήνα ή ετοιμάζεσαι για να μεταβείς τώρα για σπουδές και αναζητάς μόνιμη στέγη, η Cyfield έχει τη λύση.

Διαθέτει σύγχρονα διαμερίσματα του 1 και 2 υπνοδωματίων στις καλύτερες περιοχές για φοιτητές, όπως είναι οι Αμπελόκηποι, η Δάφνη και η Καλλιθέα.

Γνωρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες των φοιτητών, η Cyfield επέλεξε και ανέγειρε μοντέρνες πολυκατοικίες σε περιοχές και τοποθεσίες δίπλα στα πανεπιστήμια, κοντά σε στάσεις μετρό και στις αναγκαίες υπηρεσίες που χρειάζονται οι φοιτητές.

Τα διαμερίσματα της Cyfield είναι ευρύχωρα, διαμπερή και με μεγάλες βεράντες. Διαθέτουν όλα τα σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά για μια ποιοτική διαβίωση.

Η αρχιτεκτονική των πολυκατοικιών είναι μοντέρνα και τα υλικά οικοδομής υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Η αγορά διαμερίσματος στην Αθήνα αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επένδυση, αφού οι φοιτητές εκτός από τη χρήση τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους μπορούν να τα διατηρήσουν και στη συνέχεια, απολαμβάνοντας ικανοποιητικά ποσά έσοδα από ενοίκια.

Η Cyfield, με τη διαχρονική επαγγελματικότητα που τη διακρίνει, μπορεί να σας προσφέρει ιδανικές λύσεις για στέγαση και διαμονή στην Αθήνα.

Για πληροφορίες:

T. 8000 5757 | Email: [email protected]

Web: https://www.cyfieldgroup.com