You are here

ΜΤΝ: Διευκολύνσεις για προπληρωμένη τηλεφωνία

02/12/2007 15:10
Η MTN ανακοινώνει τη δημιουργία νέας υπηρεσίας, με την οποία βεβαιώνει ότι οι συνδρομητές Pay As You Go θα παραμένουν σε επαφή, ακόμα και αν δεν έχουν μονάδες στον λογαριασμό τους.

Η νέα υπηρεσία MTN CallBack επιτρέπει στους συνδρομητές προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας που έχουν λιγοστές ή καθόλου μονάδες στον λογαριασμό τους, να στείλουν δωρεάν ειδοποίηση στον συνδρομητή που επιθυμούν για να τους καλέσει πληκτρολογώντας αστερίσκο 100 αστερίσκο, τον αριθμό του συνδρομητή και κάγκελο.

Σημαντικότερο όφελος της υπηρεσίας αυτής είναι το γεγονός ότι οι συνδρομητές μπορούν να έρθουν σε επαφή με οποιονδήποτε συνδρομητή είτε είναι MTN είτε οποιουδήποτε άλλου δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κάθε συνδρομητή Pay As You Go του οποίου ο λογαριασμός έχει λιγότερο ποσό από 10 σεντ (17.09 σεντ). Οι συνδρομητές θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας αυτής μέχρι και 5 φορές την ημέρα.

Με τον τρόπο αυτό, όσοι δεν έχουν αρκετές μονάδες στο λογαριασμό τους, βρίσκουν την ιδανική λύση, ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να επικοινωνήσουν επειγόντως με κάποιον.