You are here

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life

27/05/2020 11:30

Η Universal Life, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κλάδο Υγείας στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα το My Digital Doctor, μια πρωτοποριακή και αξιόπιστη εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων, στην οποία το πελατολόγιο της Εταιρείας θα μπορεί να έχει πρόσβαση αποκλειστικά μέσω της διαδικτυακής πύλης πελατών U connect.

To My Digital Doctor είναι ένα αξιόπιστο και κλινικά επικυρωμένο εργαλείο το οποίο χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες όπως τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, για να αξιολογεί ιατρικά συμπτώματα, να λύνει τις απορίες των χρηστών σχετικά με ιατρικά θέματα και τους παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές έτσι ώστε να λαμβάνουν την καλύτερη απόφαση για θέματα υγείας. Οι πελάτες της Universal Life, κάνοντας εγγραφή στη διαδικτυακή πύλη U connect, αποκτούν αυτόματα πρόσβαση και στο My Digital Doctor.

H εφαρμογή My Digital Doctor είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα με κλινικές μελέτες.  Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών (CE Marked Class I Medical Device). Επίσης είναι συμβατή με τον νόμο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Σε δήλωση του αναφορικά με την εφαρμογή My Digital Doctor, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life κ. Έβαν Γαβάς ανέφερε πως πρόκειται για μια ακόμα καινοτομία της Εταιρείας, τονίζοντας ότι ο έλεγχος ιατρικών συμπτωμάτων είναι πλέον κάτι πολύ σύνηθες και ότι οι άνθρωποι αναζητούν μόνοι τους κάποιες ερμηνείες για συμπτώματα που τους απασχολούν πριν καλέσουν τον ιατρό τους. «Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε» δήλωσε, «οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο διαδίκτυο θέλοντας να έχουν και οι ίδιοι γνώση και έλεγχο των συμπτωμάτων τους και αναζητούν αξιόπιστες πηγές. Είμαστε περήφανοι που στην Universal Life μπορούμε να παρέχουμε ακόμα μια αξιόπιστη λύση προς τους πελάτες μας η οποία μπορεί να υποσχεθεί έγκυρες ιατρικές πληροφορίες».

Περισσότερες πληροφορίες για το My Digital Doctor περιλαμβάνονται στο microsite https://www.universallife.com.cy/mydigitaldoctor/