You are here

Το MYMALL Limassol έδωσε το δυναμικό του παρών για 6η χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

20/03/2023 16:33

Μεγάλη επιτυχία, παρά τη συννεφιά του καιρού, καταγράφηκε και φέτος για 6η χρονιά στον θεσμό πλέον του Μαραθωνίου ΟΠΑΠ Λεμεσού με Χρυσό Χορηγό το MYMALL της Λεμεσού.

Η αθρόα συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, από όλο τον κόσμο, δεν λύγισε μπροστά στο σκηνικό του καιρού, ενώ πλήθος κόσμου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στους συμμετέχοντες, κατά την άφιξή τους στο sponsors village, όπου το MYMALL Limassol ως Χρυσός Χορηγός ξεχώρισε με τις εκπλήξεις και τα δώρα του, καθώς χάρισε αμέτρητα μπαλόνια για μικρούς και μεγάλους και εκπτωτικά κουπόνια από τα διάφορα καταστήματά του για μια ανάσα ξεκούρασης μετά τον αγώνα.

Κατά τη μεγαλύτερη διήμερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου φιλοξενήθηκαν δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε η κοινωνική διάσταση του αγώνα, αφού και φέτος ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού στήριξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, αλλά και μια σειρά από φιλανθρωπικούς σκοπούς και οργανισμούς.

Το MYMALL Λεμεσού, ο κορυφαίος προορισμός αγορών στην Κύπρο, στήριξε με υπερηφάνεια τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού και βοήθησε στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, που χαρακτηρίστηκε από τον ενθουσιασμό και τη μοναδική ατμόσφαιρά χαράς και ευγενούς άμιλλας. Ως Χρυσός Χορηγός, το MYMALL Λεμεσού παρείχε πολύτιμη υποστήριξη στους διοργανωτές και συνεισέφερε στο να καταστεί και φέτος ο μαραθώνιος μια αξέχαστη εμπειρία για τους δρομείς και τους θεατές. Παράλληλα την ίδια στιγμή εργαζόμενοι και στελέχη του εμπορικού έλαβαν μέρος στον αγώνα εταιρικού δρόμου 5 χιλιομέτρων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού», δήλωσε η κ. Μαρία Αντωνιάδου, Marketing Manager του MYMALL Limassol «Αυτή η διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό, δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για την προώθηση της ευγενούς άμιλλας, του Ολυμπιακού Πνεύματος, της υγιεινής ζωής και της ευεξίας, αλλά παρέχει επίσης μια θαυμάσια ευκαιρία να προβάλουμε την ομορφιά της πόλης και του νησιού μας σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι που παίξαμε ρόλο και αυτήν τη χρονιά ως Χρυσός Χορηγός στην επιτυχία του φετινού μαραθωνίου ΟΠΑΠ Λεμεσού και στο πολύπλευρο φιλανθρωπικό του έργο», κατέληξε η κ. Αντωνιάδου.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί με την υποστήριξη του MYMALL Limassol έχει αναδείξει πια την Κύπρο, ως έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητικούς προορισμούς για δρομείς στην Ευρώπη.

Ο Μαραθώνιος ΟΠΑΠ Λεμεσού είναι μια από τις πιο ξεχωριστές δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου και η φετινή διοργάνωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Με την πολύτιμη συμβολή χορηγών, όπως το MYMALL Limassol, ο Μαραθώνιος ΟΠΑΠ Λεμεσού συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, προσελκύοντας ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για συμμετοχή από ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα των αγώνων στην ακόλουθη σελίδα: www.limassolmarathon.com

Για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ακολουθήστε τον στο www.facebook.com/limassolmarathon.