You are here

Νέα εκστρατεία της Cablenet για μία ζωή, ακόμα καλύτερη!

07/04/2021 09:40

Cablenet For A Better Life!

H νέα εκστρατεία της Cablenet, «Cablenet For A Better Life», προσδιορίζει την κατεύθυνση που επιλέγει να πορεύεται και να προχωρά. Σηματοδοτεί και βάζει το θεμέλιο λίθο για μία νέα πορεία, μία νέα οπτική γωνία με ένα και μοναδικό στόχο, να κάνει τη ζωή των Συνδρομητών της και όχι μόνο, ακόμα καλύτερη!

Μέσα από μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση και συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη, η Cablenet, προσφέρει στους Συνδρομητές της όλες τις υπηρεσίες και τεχνολογίες που χρειάζονται, για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ώστε να απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Cablenet θέλει να δώσει δύναμη στον άνθρωπο για να εξερευνά χωρίς όρια, να εμπνέεται δημιουργικά, να δημιουργεί αποτελεσματικά και να μη σταματά να ονειρεύεται!

Η Cablenet επικεντρώνεται στον άνθρωπο, τις προοπτικές του, το περιβάλλον και τη ζωή του. Βλέπει τον άνθρωπο και τη δική του εξέλιξη μέσα σε μία καλύτερη ζωή!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο CEO της Cablenet κ. Γιάννος Μιχαηλίδης, «Ναι, είμαστε εταιρεία τεχνολογίας και πάντα θα χτίζουμε το μέλλον. Αλλά εμείς βλέπουμε και πέρα από αυτό, βλέπουμε τον κόσμο από μία διαφορετική οπτική γωνία. Δίνουμε τα εργαλεία για να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος να κάνει αυτά που ονειρεύεται, αυτά που θέλει να δημιουργήσει, όποια και αν είναι, να εξερευνά χωρίς όρια και όλα αυτά να τα κάνει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά! Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να κάνει η Cablenet. Να είμαστε εδώ και να συνεισφέρουμε για έναν καλύτερο κόσμο, για μία καλύτερη ζωή».