You are here

Νέα εμπορικά ακίνητα στην περιοχή της Πάφου προσφέρει προς πώληση η GoGordian

03/06/2020 13:38

Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της συνεχίζει να αναβαθμίζει η GoGordian, με μια σειρά νέων ακινήτων εμπορικής χρήσης, που βρίσκονται σε προνομιακές περιοχές της Πάφου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διαθέτει προς πώληση 5 νέα εμπορικά ακίνητα, στο κέντρο της Πάφου, στην Κάτω Πάφο και στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το πρώτο εμπορικό ακίνητο συνορεύει με τη Λεωφ. Μελίνας Μερκούρη, ενώ βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από το παραλιακό μέτωπο και 200μ. από τη γνωστή Λεωφ. Ποσειδώνος. Είναι τοποθετημένο στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της πόλης της Πάφου, η οποία παραμένει πολυσύχναστη καθ᾽όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης, το εν λόγω ακίνητο είναι τοποθετημένο σε απόσταση αναπνοής από ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα, ενώ διαθέτει 185τ.μ. εσωτερικό χώρο και 39τ.μ. υπόγειο χώρο. Το ακίνητο διατίθεται στην τιμή των €235,000. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο https://bit.ly/2yYL9BH.

Το δεύτερο εμπορικό ακίνητο βρίσκεται επίσης στην Κάτω Πάφο. Έχει καλυμένο εμβαδό 74τ.μ. και μεσοπάτωμα 31 τ.μ.. Βρίσκεται 120 μέτρα από τη Λεωφ. Ποσειδώνος και μόνο 650 μέτρα από το λιμανάκι της Πάφου, καθιστώντας το άκρως ελκυστικό για επαγγελματίες που δραστηροποιούνται στον τουριστικό τόμεα. Η τιμή πώλησης του είναι στις €200,000. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες διαδικτυακά https://bit.ly/3fXV7ni.

Ένα εμπορικό οικόπεδο με εμβαδό 682τ.μ. και συντελεστή δόμησης 120% βρίσκεται στη Λεωφ. Ελλάδος κοντά στη διασταύρωση με τη Λεωφ. Τάσσου Παπαδόπουλου. Η Λεωφ. Ελλάδος αποτελεί ένα από τους κύριους εμπορικούς δρόμους της Πάφου, ενώ το τεμάχιο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία με μεγάλη ορατότητα και εύκολη προσβασιμότητα. Το εν λόγω ακίνητο είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη γραφείων, εμπορικών καταστημάτων και εκθεσιακού χώρου. Η τιμή πώλησης του είναι στις €475,000. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της GoGordian https://bit.ly/2yaNdWA.

Το ακίνητο που βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς αποτελείται από ένα διώροφο κτήριο κτισμένο σε δυο οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν 563τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του δήμου και 40 μέτρα ανατολικά του κύριου δρόμου που ενώνει την Πόλη με το Λατσί. Περιτριγυρίζεται από διάφορες υπηρεσίες όπως τράπεζες, νοσκομείο, γραφείο τουρισμού, σταθμό λεωφορείων καθώς και από καφετέριες και εστιατόρια. Η αγοραστική του τιμή έχει οριστεί στα €134,000 και περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο https://bit.ly/3cKwLLY.

Τέλος, η Πόλη Χρυσοχούς φιλοξενεί ακόμα ένα εμπορικό κτήριο που περιλαμβάνει 2 καταστήματα και 7 διαμερίσματα με εσωτερικούς χώρους συνολικού εμβαδού 442τ.μ. και 78τ.μ. μεσοπάτωμα. Το ακίνητο βρίσκεται 50 μέτρα βορειοδυτικά του κυκλικού κόμβου Αρχ. Μακαρίου. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχειακά διαμερίσματα και παραλία. Το κτήριο απέχει μόνο 7 λεπτά από το Λατσί και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες κοινής ωφελείας όπως νερό και ηλεκτρισμό. Το ακίνητο είναι ιδανικό για τουριστική χρήση και πωλείται στις €470,000. Περισσότερες πληροφορίες προσφέρονται στον υπερσύνδεσμο https://bit.ly/3cS70cn.

Η GoGordian δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης ακινήτων και διαθέτει μια ευρεία γκάμα ακινήτων σε ελκυστικές τιμές σε όλη την Κύπρο.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].