You are here

Νέα εποχή για τη Louis Hotels

24/03/2023 14:25

Με μπόλικη διάθεση και ενθουσιασμό, η Louis Hotels πραγματοποίησε πρόσφατα το ετήσιο διήμερο συνέδριο της διευθυντικής της ομάδας με θέμα  «A New Era».

Στην εκδήλωση, που οργανώθηκε στο 5 αστέρων πρόσφατα ανακαινισμένο Royal Apollonia στη Λεμεσό, συμμετείχαν κορυφαία στελέχη της Louis Hotels από Κύπρο και Ελλάδα για να συζητήσουν τις εξελίξεις, τις τάσεις και τις αλλαγές του τομέα, αλλά και να καθορίσουν τη στρατηγική και τον επερχόμενο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, στοιχεία που σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την Louis Hotels και συνάμα ακόμα ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, στις 14 Μαρτίου, το κύριο βάρος δόθηκε στο κομμάτι που αφορά στην ηγεσία και τη στρατηγική. Το συνέδριο άνοιξαν με τους χαιρετισμούς τους οι κύριοι Ιάσων Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της  Louis Hotels και Λούης Λοΐζου, Executive Director του ομίλου.

Η κ. Πόπη Τάντα, Chief Commercial Οfficer της εταιρείας, παρουσίασε τη νέα προσέγγιση, συλλογές και σχέδια του συγκροτήματος για την είσοδο του σε μια νέα εποχή, ενώ ο κ. Μάριος Ιωάννου, Chief Financial Officer, ανέλυσε τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου, παραθέτοντας συγκριτικές καταστάσεις. Τέλος ο Chief Operation Officer της Louis Hotels κ. Μάριος Περδίος, κατέθεσε στοιχεία σχετικά με τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών κατά το 2022,  καθώς και τους στόχους στον τομέα ποιότητας για τις επόμενες χρονιές.

Η βραδιά κορυφώθηκε με ένα δείπνο υψηλής γαστρονομίας και αισθητικής, που ετοίμασε ο Executive Chef του συγκροτήματος κ. Κυριάκος Σωτηρίου και η ομάδα του, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις και τους μελλοντικούς στόχους του συγκροτήματος σε μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα.

Η δεύτερη ημέρα επικεντρώθηκε στην έναρξη της νέας σεζόν, μέσω των αναλυτικών παρουσιάσεων από διάφορα επιμέρους τμήματα του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων των Οικονομικών, των Πωλήσεων & Μάρκετινγκ και των Επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το νέο branding, τις ανακαινίσεις, τις νέες συλλογές ξενοδοχειακών μονάδων του συγκροτήματος και τις νέες συμβάσεις-συνεργασίες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισερχόμαστε δυναμικά μια νέα εποχή για τη Louis Hotels με αυτή τη διήμερη συνάντηση», δήλωσε ο CEO κ. Ιάσωνας Περδίος. «Αυτό το Kick Off Meeting μας έδωσε την ευκαιρία να αναλύσουμε τη στρατηγική μας, να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες μας και να επικοινωνήσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη σεζόν. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε με σύνεση στον δρόμο της ανάπτυξης και να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες μας», κατέληξε.

Η Louis Hotels, με γνώμονα τη διασφάλιση της άψογης εξυπηρέτησης και της παροχής μοναδικών βιωματικών εμπειριών στους επισκέπτες της από κάθε γωνιά της γης, εφαρμόζει μια σειρά αναβαθμίσεων και τεχνολογικών εξελίξεων που σε συνδυασμό με τις ανακαινίσεις των μονάδων της και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών της, δικαίως την κατατάσσουν στις κορυφαίες επιλογές των επισκεπτών που αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία διακοπών.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, στο www.louishotels.com.