You are here

Νέα Εταιρική Ταυτότητα για Digital Marketing Institute και Εκπαιδευτικά Προγράμματα

15/01/2020 10:41

Το Digital Marketing Institute (DMI), Παγκόσμιος Συνεργάτης της ImarComms στην Κύπρο, θέλει να καταστήσει το digital marketing προσιτό σε όλους, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να μπουν στο παιχνίδι και να αποτελέσουν μέρος αυτού. Με άλλα λόγια, το DMI είναι εδώ για να σας βοηθήσει να Μπείτε στο Παιχνίδι”. Για το λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει ένα νέο brand identity που παρέχει μια οπτική ταυτότητα που μιλά γι’ αυτόν τον στόχο.

Πέρα από τη νέα εμφάνιση, το DMI μέσα από την συνεργασία με την ImarComms στην Κύπρο προσφέρει και μια βελτιωμένη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς πιστεύει πως η σωστή γνώση θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλους. Με μια κάμα προγραμμάτων και διπλωμάτων που ξεκινούν από αρχάριους μέχρι ειδικούς συμπεριλαμβάνοντας μαθήματα για βασικές αρχές, Social Media, SEO, PPC, Email, Analytics, Strategy και πολλά άλλα.

Πολλοί επαγγελματίες φοβούνται, καθώς η τεχνολογία και οι απαιτήσεις των πελατών εξελίσσονται. Τα προγράμματα του DMI εξαλείφουν τους φόβους και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, την αυτοπεποίθηση τους και την τεχνογνωσία τους ώστε να παραμείνουν σχετικοί και να επιτύχουν σ’ ένα συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο.

Η εξειδίκευση της επιμόρφωσης των μελών του DMI χτίζεται γύρω από τις ανάγκες του. Είναι κάτι περισσότερο από μια εμπειρία εκμάθησης. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο μάθησης και ευκαιριών, το οποίο εμπνέει και εξουσιοδοτεί τα μέλη του με την πλέον σύγχρονη και αναγνωρισμένη σκέψη της βιομηχανίας. Βάζει κάθε μέλος του DMI στο επίκεντρο, σχεδιάζοντας τα προγράμματα και τα μαθήματά του για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους των επιχειρήσεων και της καριέρας τους, να αναπτύξουν την γνώση τους στο digital marketing με την πιο σχετική διαθέσιμη κατάρτιση και να προετοιμαστούν για να επιτύχουν σήμερα και αύριο.

Η ImarComms μέσω της Παγκόσμιας Συνεργασίας της με το Digital Marketing Institute και της πολύχρονης εμπειρίας της στοχεύει να σας βοηθήσει να “Μπείτε στο Παιχνίδι παρέχοντάς σας πρακτικά και εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης που διευκολύνουν τους επαγγελματίες μάρκετινγκ, πωλήσεων και άλλων ειδικοτήτων να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχουν στον κόσμο του digital marketing.

Η ImarComms προσφέρει 7 Πιστοποιήσεις και Προγράμματα του DMI online και in-class. Η επόμενη τάξη του DMI Pro – Professional Diplomain Digital Marketing ξεκινά την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 η ώρα 18:00 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το DMI Pro- Professional Diploma in Digital Marketing και άλλα προγράμματα στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.