You are here

Nέα εταιρική ταυτότητα για την εταιρεία CYPROMAN

24/11/2014 14:13
Nέα εταιρική ταυτότητα για την εταιρεία CYPROMAN. Από CYPROMAN σε CPM

Tην Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, σε διάσκεψη τύπου στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών & Έρευνας (CVAR) στη Λευκωσία, έγινε η επίσημη ανακοίνωση της νέας ονομασίας και η παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας Cyproman από τον Γενικό Διευθυντή της, κ. Κώστα Χριστοφόρου.

Η διεύθυνση έκρινε τη στιγμή αυτή ως την πλέον κατάλληλη για αλλαγή και ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας ώστε να αντανακλάται η αύξηση της διεθνούς παρουσίας της και η επέκταση των δραστηριοτήτων της. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου, ανακοινώθηκε η μετονομασία της εταιρείας από CYPROMAN SERVICES LTD σε CPM (Corporate Administration Services). Επιπρόσθετα, η θυγατρική της, CyproFund Administration Services LTD, μετονομάστηκε σε CPF (Fund Administration Services) προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με την εταιρική ταυτότητα του Ομίλου CPM.

«Η ισχυρή παρουσία μας σε διεθνείς αγορές όπως η Ρωσία, Ουκρανία, Ινδία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Αφρική, Η.Π.Α. καθώς και πολλές άλλες, ενίσχυσε την ανάγκη όπως το όνομα της εταιρείας μας αντανακλά τόσο τη φήμη όσο και τον επαγγελματισμό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοφόρου.

Οι νέες εμπορικές ονομασίες είναι απλές και σαφείς αλλά εκφράζουν τον Επαγγελματισμό, την Προσήλωση στην Ποιότητα, την Άριστη Εξυπηρέτηση Πελατών, καθώς επίσης και τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για Βελτίωση και Καινοτομία προκειμένου να δείξει τη στρατηγική της κατεύθυνση.

H Cyproman Services Ltd (CPM) ιδρύθηκε το 1996 και ξεκίνησε τον κύκλο εργασιών της την ίδια χρονιά. Αρχικά επικεντρώθηκε στην παροχή υπηρεσιών καταπίστευσης (fiduciary services) ενώ με τον χρόνο επεκτάθηκε σημαντικά, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών.

Σήμερα, η CPM προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για πελάτες τόσο σε διεθνές όσο και τοπικό επίπεδο, καλύπτοντας μεγάλες πολυεθνικές, τραπεζικά ιδρύματα και υψηλού εισοδήματος ιδιώτες. Μεταξύ άλλων, οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν: Fiduciary, Company Administration and Secretarial, Accounting & Bookkeeping, Escrow, Payroll and Fund Administration Services. Επιπλέον, μέσω των συνεργατών της, η CPM προσφέρει υπηρεσίες Aviation, Yachting and Crew Management & Administration.

«Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία τις μελλοντικές επιδιώξεις της εταιρείας. Το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και ο επαγγελματισμός μας είναι η εγγύηση ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, με τα σωστά εργαλεία», τόνισε ο κ. Χριστοφόρου.