You are here

Νέα εταιρική ταυτότητα για την Ηλεκτρονική Αθηνών

17/10/2008 15:44
Η Ηλεκτρονική Αθηνών περνά σε νέα εποχή και με ανανεωμένη διάθεση παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αλλάζει το διακριτικό της τίτλο και από Ηλεκτρονική Αθηνών θα ονομάζεται απλά Ηλεκτρονική, σηματοδοτώντας την εδώ και καιρό επέκτασή της στην Ελληνική, Κυπριακή και Βαλκανική αγορά.

Επίσης, ανανεώνει την εταιρική της εικόνα με νέα εταιρική ταυτότητα, η οποία εκφράζεται μέσω του νέου της λογοτύπου και επεκτείνεται σε όλα τα εταιρικά της υλικά, μέσα και έξω από το κατάστημα.

Τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν τη νέα εταιρική ταυτότητα της Ηλεκτρονικής είναι η πρωτοπορία, η δυναμική κίνηση προς τα εμπρός, η έμφαση στην τεχνολογία, η νεανικότητα και η οικολογική «πράσινη» διάσταση.

Μέσα στο πνεύμα της «Νέας Εποχής» η Ηλεκτρονική προχωράει μπροστά και με νέα διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον καταναλωτή. Η Ηλεκτρονική δεν υπόσχεται πλέον μόνο ‘πουθενά φθηνότερα’ αλλά και ‘πουθενά καλύτερα’.

Ο κος Ιωάννης Στρούτσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Η νέα εταιρική ταυτότητα της Ηλεκτρονικής δημιουργήθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της εταιρίας και τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρίας και του καταναλωτή, αντικατοπτρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες, τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς του, σε όλα τα επίπεδα. Από το να επιλέξει ένα είδος υψηλής τεχνολογίας μέχρι τις ελπίδες του για έναν πιο πράσινο και φιλόξενο πλανήτη. Πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι η σωστή στιγμή να εγκαινιάσουμε τη Νέα μας Εποχή, αλλάζοντας ριζικά την εταιρική μας ταυτότητα και τη διαφημιστική μας επικοινωνία. Με πρωταγωνιστή τον καταναλωτή και δεσμευμένοι να μην προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη του και να ακούμε πάντα τα «θέλω» του, υποσχόμαστε να γίνει η επίσκεψη στα καταστήματα μας μία διαφορετική και μοναδική εμπειρία.

Η Ηλεκτρονική είναι ο No 1 Ελληνικός όμιλος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με συνολικά 63 καταστήματα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη Κύπρο δραστηριοποιείται από το 2002 και διαθέτει δύο καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό. Mε το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Λευκωσία παρουσίασε για πρώτη φορά μία εναλλακτική πρόταση αγορών στο καταναλωτή, τη δυνατότητα αγορών με δόσεις, με μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε αρχές του 2005 το δεύτερο κατάστημά της στη Λεμεσό – το μεγαλύτερο στη κατηγορία του κατάστημα της πόλης – το οποίο και παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Και τα δύο καταστήματα είναι τύπου MEGASTORE συνολικού εμβαδού άνω των 2,500 μέτρων και ουσιαστικά διαφοροποιημένα από τον ανταγωνισμό ως προς τη ποσότητα, τη ποικιλία και τις τιμές των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών. Η Ηλεκτρονική, προσφέροντας στο Κύπριο καταναλωτή μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς στο τομέα των οικιακών συσκευών και της τεχνολογίας, επιδεικνύει σταθερούς ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης, κατέχοντας ήδη σημαντικό μερίδιο αγοράς και στοχεύοντας να υπερβεί το 10% εντός της επόμενης διετίας. Σε αυτό, πέρα από τις κινήσεις που γίνονται άμεσα –όπως η πρόσφατη επέκταση και ανακαίνιση του καταστήματος της Λευκωσίας -, θα οδηγήσει και η επέκτασή της στις υπόλοιπες πόλεις του νησιού με νέα καταστήματα μέσα στο 2009.
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές, οι δόσεις και οι συνεχόμενες προσφορές, έχουν κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού που εμπιστεύεται για τις αγορές του τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε:
Novus Finance, κα. Μαρίλη Γεραβέλη, τηλ :+30 210 6753710, Email : [email protected]