You are here

Νέα γραφεία για τη SoftOne Κύπρου στη Λευκωσία

09/09/2019 10:54

Τα νέα της γραφεία στο κέντρο της Λευκωσίας εγκαινίασε η SoftOne Κύπρου, εταιρεία ανάπτυξης business λογισμικού και μέλος του Olympia Group Ltd, συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Κύπρου.

Μετά από 2 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στην πόλη της Λεμεσού, η SoftOne Κύπρου ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην τοπική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη ισχυρό σημείο εξυπηρέτησης του ταχύτατα διευρυνόμενου πελατολόγιού της. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου, η διοικητική ομάδα και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας είναι σε θέση να υποστηρίζουν ακόμη πιο αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των πελατών της, εγγυώμενοι την παροχή λύσεων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, σε διαρκή βάση.

Αναφερόμενος στη λειτουργία των νέων γραφείων της εταιρείας, o Country Manager της SoftOne Κύπρου, κ. Τρύφωνας Παπάζογλου, σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον θα υποδεχόμαστε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και στα νέα μας γραφεία στη Λευκωσία. Η SoftOne κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη της Κυπριακής αγοράς με τις κορυφαίες λύσεις Cloud ERP, CRM και Enterprise Mobility που διαθέτει, ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες της. Επιδιώκουμε να είμαστε κυριολεκτικά δίπλα στους πελάτες μας σε κάθε φάση υλοποίησης των προγραμμάτων τους, για αυτό το λόγο η παρουσία μας στην Λευκωσία ήταν επιβεβλημένη. Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό μας πλάνο, προσβλέπουμε στη διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας μας το επόμενο διάστημα».  

Τα νέα γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία, εδράζονται στη διεύθυνση: Θεμιστοκλή Δέρβη & Βασιλίσσης Φρειδερίκης 33, Palais D’ Ivoire House, (2ος όροφος - office 201), 1066, Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: +357 25 561356, ή στη διεύθυνση email: [email protected].

Σχετικά με τη SoftOne Κύπρου: Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία).Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy/

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι 6 εταιρείες του Ομίλου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ των οποίων το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία, οι τηλεπικοινωνίες, η διανομή προϊόντων τεχνολογίας και το business software www.groupolympia.com/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

  • Δημήτρη Κυριαζή, υπεύθυνος επικοινωνίας Olympia Group, 210 8181591, [email protected]
  • Παναγιώτη Γρηγορίου, V+O Communication, +35722447705, [email protected]