You are here

Νέα Hydra+ Bio-Active

28/08/2008 13:42
Η δύναμη της Bio-Active ενυδάτωσης

Μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για ιδανική ενυδάτωση και προστασία του δέρματος:


Η ενυδατική περιποίηση HYDRA+ BIO-ACTIVE περιέχει μια μοναδική φόρμουλα εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά, τα οποία ενισχύουν τη φυσική, βιολογική ικανότητα του δέρματος να απορροφά και να διατηρεί την ενυδάτωση. Μετά από 7 ώρες, η ενυδάτωση του δέρματος βελτιώθηκε πάνω από 40%*. Σε επιστημονική μελέτη**, 8 στις 10 γυναίκες είπαν ότι η νέα HYDRA+ BIO-ACTIVE βελτίωσε σημαντικά την ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντάς το πιο ελαστικό και απαλό. Και επειδή η HYDRA+ BIO-ACTIVE παρασκευάζεται από τη RoC®, θα είναι πάντα απαλή, ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Η δυνατότητα του δέρματος να αποθηκεύει νερό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ένα τριπλό μηχανισμό. Η Hydra+ Bio Active διπλασιάζει τους τρεις βιολογικούς μηχανισμούς υπεύθυνους για την ενυδάτωση του δέρματος:
1. Glycerine: απορροφά και συγκρατεί τα μόρια του νερού στο δέρμα.
2. Hydrovance: ενυδατικός παράγοντας που ενισχύει την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί τα αποθέματα νερού.
3. Omegas 3 και 6: λιπαρά οξέα τα οποία μειώνουν σημαντικά την εξάτμιση του νερού.

Hydra+ Bio-Active Προστασία Προσώπου: Μια σειρά με δείκτη προστασίας SPF15, Αντι-Οξειδωτικά και Βιο-Ενυδατικά συστατικά

Η RoC παρουσιάζει 3 νέα προϊόντα προσαρμοσμένα για κάθε τύπο δέρματος:
1. Ξηρό Δέρμα: Επειδή τα ξηρά δέρματα έχουν συγκεκριμένες ανάγκες, η σύνθεση της Hydra+ Bio-Active Dry Skin είναι εμπλουτισμένη με shea butter. Τα λιπαρά οξέα που περιέχονται ενισχύουν την ενυδάτωση και προσφέρουν άριστη αίσθηση στα ξηρά δέρματα.

2. Κανονικό Δέρμα: Η ενυδάτωση είναι αναγκαία για την ομορφιά του δέρματος ακόμα και για το κανονικό δέρμα. H σύνθεση της Hydra+ Bio-Active Normal Skin διατηρεί την ισορροπία νερού στο δέρμα.

3. Μεικτό Δέρμα: Συνδυάζει λιπαρές και ξηρές περιοχές. Πάρα πολύ συχνά, το επιπλέον σμήγμα δημιουργεί μια όψη γυαλιστερή και μη ελκυστική. Η σύνθεση της Hydra+ Bio-Active Combination Skin είναι εμπλουτισμένη με πυρίτιο το οποίο απορροφά το επιπλέον σμήγμα. Το δέρμα γίνεται ματ και φαίνεται καθαρό διατηρώντας άριστη ενυδάτωση.

Συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας για να μάθετε ποια ενυδατική περιποίηση HYDRA+ BIO-ACTIVE σας ταιριάζει.