You are here

Νέα καινοτόμα πλατφόρμα taxapp.cy για υποβολή φορολογικής δήλωσης

27/10/2021 12:09

Γρήγορα, εύκολα και απλά!

Σε επίσημη λειτουργία βρίσκεται η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα taxapp.cy, μέσω της οποίας φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί & συνταξιούχοι) έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Το taxapp.cy δημιουργήθηκε από μια έμπειρη ομάδα φορολογικών συμβούλων, δικηγόρων και τεχνολογικά καταρτισμένων στελεχών, με στόχο να απλοποιήσουν τη διαδικασία υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Η άλλοτε πολύπλοκη και πολλές φορές χρονοβόρα διαδικασία ετοιμασίας και υποβολής φορολογικής δήλωσης με το taxapp.cy μετατρέπεται σε μία απλή και εύκολη διαδικασία. Πλέον ο κάθε χρήστης μπορεί από μόνος του να ετοιμάσει την αίτησή του αποφεύγοντας λάθη, ή την υποβολή προστίμου για μη καταβολή της σχετικής δήλωσης.

Για τη χρήση της πλατφόρμας απαιτείται μόνο ο αριθμός φορολογικής ταυτότητας του χρήστη (TIC) και να έχει ήδη κάνει εγγραφή στο TAXISnet. Ακολούθως, απαντώντας απλές και κατανοητές ερωτήσεις, ο χρήστης δίνει τη δυνατότητα στην πλατφόρμα να υπολογίσει το ποσό καταβολής, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που ισχύουν για φορολογικές μειώσεις και απαλλαγές. Εφόσον ο χρήστης ελέγξει και επιβεβαιώσει τα στοιχεία εξουσιοδοτεί την πλατφόρμα να υποβάλει εκ μέρους του την δήλωση στο TAXISnet.

Σε όλη τα στάδια της διαδικασίας δίδεται η δυνατότητα παροχής τηλεφωνικής υποστήριξης. Η ολοκληρωμένη η δήλωση ελέγχετε επιπλέον από εξειδικευμένη σε φορολογικά θέματα ομάδα λογιστών (ACA) προτού υποβληθεί.

Η πλατφόρμα, έχει πάρει όλες τις σχετικές εγκρίσεις λειτουργίας από το ΣΕΛΚ και είναι συμβατή με τον κανονισμό GDPR. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες του taxapp.cy, όπως επίσης και για τη διαδικασία συμπλήρωσης της φορολογικής αίτησης, στο taxapp.cy