You are here

Νέα μείωση χρεωστικών επιτοκίων από την Alpha Bank!

29/09/2009 13:41
• Μειώσεις έως και 1,50% στα χρεωστικά επιτόκια καταναλωτικών δανείων!

Σε συνέχεια της απόφασης για την εισαγωγή του νέου προνομιακού Βασικού Επιτοκίου Στεγαστικών Δανείων που καθορίστηκε στο 3,40%, η Alpha Bank Cyprus Ltd ανακοινώνει σήμερα νέα σειρά μειώσεων έως και 1,50% στα χρεωστικά επιτόκια των καταναλωτικών της δανείων.

Οι μειώσεις αυτές επηρεάζουν μεγάλη γκάμα καταναλωτικών και προσωπικών διευκολύνσεων, όπως τα όρια υπεραναλήψεως στο πλαίσιο των σχεδίων Alpha Μισθοδοσία, Alpha Φοιτητικό Πακέτο, Alpha Αγροτών και Alpha Σύνταξη. Μειώνονται επίσης τα χρεωστικά επιτόκια στα δάνεια που αφορούν σε χρηματοδότηση αγοράς αυτοκινήτου και φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και σε κάλυψη εξόδων σπουδών στις κατηγορίες Alpha Αυτοκινητοδάνειο, Alpha Ενέργεια και Alpha Σπουδαστικό αντίστοιχα.

Οι νέες αυτές μειώσεις χρεωστικών επιτοκίων, οι οποίες τίθενται σε ισχύ από 9/10/2009, δίνουν τη δυνατότητα στην Alpha Bank να παρέχει επιπρόσθετα από τις φθηνότερες στεγαστικές λύσεις και πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές πιστωτικές διευκολύνσεις για κάλυψη οποιωνδήποτε προσωπικών ή καταναλωτικών αναγκών των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα νέα μειωμένα χρεωστικά επιτόκια καταναλωτικών δανείων μπορείτε να αποτείνεστε στα καταστήματα της Τραπέζης.