You are here

Νέα μέλη του Baker Tilly South East Europe στην Ελλάδα

25/11/2021 10:17
  • Κλείτου: Διευρύνουμε τη γεωγραφική κάλυψη για τους πελάτες μας

Τα νέα μέλη του Baker Tilly South East Europe Alliance στην Ελλάδα, παρουσίασε η Baker Tilly South East Europe σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 24 Νοεμβρίου στα γραφεία της στην Αθήνα.

Tο Baker Tilly South East Europe Alliance είναι μια στρατηγική συνεργασία της Baker Tilly South East Europe με ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων σε όλες τις κύριες πόλεις των χωρών που δραστηριοποιείται (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία) στις οποίες όμως δεν διατηρεί δικά της γραφεία, και στοχεύει στη διείσδυση σε νέες αγορές καθώς και στην επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διευθυντικά στελέχη της Baker Tilly, αλλά και αντιπρόσωποι των νεών μελών του Alliance στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναλυθήκαν οι στόχοι και η στρατηγική του Baker Tilly South East Europe Alliance και ακολούθησε εταιρική παρουσίαση από τα νέα μέλη του Alliance.

Συγκεκριμένα τα νέα μέλη του Alliance είναι οι ακόλουθες εταιρείες:

  • H Link Consulting, μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες λογιστικές εταιρείες στην Ελλάδα που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 1990.
  • Το λογιστικό γραφείο Μ. Μαλτέζος & Συνεργάτες που λειτουργεί  στην Αλεξανδρούπολη από το 1987. Ο κύριος τομέας δραστηριότητας είναι η παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.
  • Το γραφείο Λάζαρος Κασέκας & Συνεργάτες, στην Ρόδο, με μακροχρόνια εμπειρία σε συμβουλευτικές υπηρεσίες και παρουσία στο Καναδά και στο Ντουμπάι.
  • Το λογιστικό γραφείο Θεόδωρος Σαββάκης και Συνεργάτες, στην Κομοτηνή, που ειδικεύεται στην παροχή λογιστικών και ελεγκτικών υπηρεσιών από το 1998.
  • Το λογιστικό γραφείο ATAS που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1985 παρέχοντας ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly χαιρέτησε την εκδήλωση επισημαίνοντας ότι «μετά την επιτυχημένη επέκταση του Alliance σε έξι πόλεις της Ρουμανίας, συμπληρώνουμε το 2021 με την ένταξη ακόμα πέντε μελών στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι για την υλοποίηση αυτού του μεγαλεπήβολου οράματος που διευρύνει τη γεωγραφική μας κάλυψή και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας».

Από την πλευρά του ο κ. Geoff Barnes, Περιφερειακός Διευθυντής της Baker Tilly South East Europe δήλωσε ότι «η συμμετοχή των εταιρειών – μελών στο Alliance τους παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο της Baker Tilly, επιτρέποντάς τους παράλληλα να διατηρήσουν την ανεξαρτησία και την επιχειρηματική κουλτούρα τους. Τα μέλη του Baker Tilly South East Europe Alliance καθώς και οι πελάτες τους έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τους πόρους και την τεχνογνωσία της Baker Tilly και να ενισχύσουν τις πρακτικές τους, αξιοποιώντας τις υποδομές και τις βέλτιστες πρακτικές της Baker Tilly».

Την Baker Tilly International, εκπροσώπησε ο κ. Ted Verkade, Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα μέλη του Alliance στο δίκτυο και ανέλυσε το όραμα της Baker Tilly. O κ. Verkade επισήμανε ότι η Baker Tilly South East Europe είναι το πρώτο μέλος του δικτύου που υλοποίησε με επιτυχία την εδραίωση του Alliance εφαρμόζοντας το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της Baker Tilly.

H Baker Tilly South East Europe εκπροσωπείται σε έξι πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδος, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή) και σε έξι πόλεις στην Ρουμανία (Βουκουρέστι, Μπράσοφ, Κωνστάντα, Κλουτζ-Ναπόκα, Ιάσι και Τιμισοάρα), επεκτείνοντας των αριθμό των γραφείων της σε 16, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τέλος, η Baker Tilly South East Europe καλωσορίζει τις πέντε νέες εταιρείες -μέλη του Baker Tilly South East Europe Alliance και προσβλέπει στη δημιουργία μιας μακροχρόνιας και γόνιμης επιχειρηματικής σχέσης.

Σχετικά με την Βaker Tilly South East Europe:

Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων, οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή, υπό τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί μέσω 16 γραφείων σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία)  από 44 διευθυντές και περισσότερους από 500 επαγγελματίες. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International.